0 articles in cart
for amount of € 0,00 view Checkout
Nutrend Carnitine 100 000 1000 ml Orange
Print Product
€ 17,50
please-select-all-types

Hoogste gehalte Carnitine


Carnitine 100 000 is het voedingssupplement met het hoogste gehalte aan vloeibare carnitine dat op dit moment op de markt verkrijgbaar is. Carnitine is een stof die van nature in het lichaam voorkomt en die het lichaam kan voorzien van de aminozuren L-lysine, L-methionine en L-glycine. Daarnaast bevat Carnitine 100 000 ook vitamine C, vitamine B5 en B6 en ijzer.


Carnitine speelt een belangrijke rol in de energie stofwisseling en verbetert de energievoorziening van de hersencellen. Daarnaast draagt het bij tot een verhoogde stressweerstand. Het omgaan met mentale en fysieke stress wordt vergemakkelijk. Het Stimuleert vetverbranding voor, tijdens en na de training dus val je sneller af.


Vitamines B5 en B6 dragen bij aan vermindering van vermoeidheid, weerstand en goede spijsvertering.


IJzer is belangrijk voor de vorming van hemoglobine, een onderdeel van rode bloedcellen. Rode bloedcellen vervoeren zuurstof door ons lichaam. Om in onze cellen energie te produceren is ook ijzer nodig en draagt bij aan een normale werking van het afweersysteem.


Vitamine C zorgt ervoor dat ijzer beter wordt opgenomen en bevordert de weerstand tijdens en na fysieke inspanning. En laat dit nu ook juist in dit supplement zitten!1000 ml
use-instructions
Aanbevolen dosering: de maximale dagelijkse dosering is 10 ml. Drink een dosis in de ochtend op een lege maag of 30 minuten voor lichaamsbeweging. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Bedoeld voor onmiddellijke consumptie of verdunnen met water of sportdrank. Eenmaal geopend, bewaar bij een temperatuur die niet hoger is dan 25 ¡ C en gebruik binnen 4 maanden.
warnings
allergen-info
Nutritional value per
Ingredients
Citroen: water, L - carnitine, zuurteregelaars citroenzuur en appelzuur, citroenemulsie (aroma, kleurstof E-104 - kan een negatief effect hebben op de activiteit en aandacht bij kinderen), conserveermiddel kaliumsorbaat, calcium D-pantothenaat (vitamine B5), conserveermiddel natriumbenzoaat, zoetstoffen acesulfaam K en sucralose, pyridoxine hydrochloride (vitamine B6), zoetstof steviol - glycosiden.

Sinaasappel: water, L - carnitine, zuurteregelaars citroenzuur en appelzuur, oranje emulsie (aroma, kleurstoffen E-104 en E-110 - kunnen een negatief effect hebben op de activiteit en aandacht bij kinderen), conserveermiddel kaliumsorbaat, calcium D -pantothenaat (vitamine B5), conserveermiddel natriumbenzoaat, zoetstoffen acesulfaam K en sucralose, pyridoxine hydrochloride (vitamine B6), zoetstof steviol - glycosiden.

Zure kers: water, L - carnitine, zuurteregelaars citroenzuur en appelzuur, zure kersenemulsie (aroma, kleurstoffen E-122, E-124 - kan een negatief effect hebben op de activiteit en aandacht bij kinderen, E-132), conserveermiddel kaliumsorbaat, calcium D-pantothenaat (vitamine B5), conserveermiddel natriumbenzoaat, zoetstoffen acesulfaam K en sucralose, pyridoxine hydrochloride (vitamine B6), zoetstof steviol-glycosiden.
100 ml10ml


energiewaarde

115 kJ / 27 kcal12 kJ / 3 kcal


Vet

0 g0 g


waarvan verzadigde vetzuren

0 g0 g


koolhydraten

0 g0 g


van welke suikers

0 g0 g


Vezel

0 g0 g


eiwitten

5,4 g0,5 g


Zout

0 g0 g


L-carnitine

10000 mg1000 mg


Vitamine B5

60 mg = 1000% *6 mg = 100% *


Vitamine B6

14 mg = 1000% *1,4 mg = 100% *


* Referentie-inname

 
reviews

There are no reviews yet for this product