0 articles in cart
for amount of € 0,00 view Checkout
Scitec Nutrition Oat 'N' Whey 1380 gram Strawberry
Print Product
€ 22,90
please-select-all-types

Haver is een geliefde bron van voeding voor veel mensen die zich vaak actief inspannen. Het toegevoegde eiwit bestaat uitsluitend uit wei. Prote?nen zijn de bron van stikstof en onmisbare aminozuren, die het lichaam nodig heeft voor de groei en het onderhoud van het weefsel. Daarom draagt __het eiwit in Oat 'n' Whey bij aan de groei en instandhouding van spiermassa en ook aan het onderhoud van normale botten*.


Wei-eiwit uit melk is een zogenaamd volledig eiwit, omdat het het lichaam voorziet van alle noodzakelijke aminozuren, waaronder de 9 aminozuren (bijv. Histidine, Isoleucine, Leucine, Lysine, Methionine, Fenylalanine, Threonine, Tryptofaan, Valine) die essentieel zijn om binnen te krijgen, omdat het lichaam ze niet zelf kan aanmaken.


Bepaling van het voedingsrendement van eiwitten in het dieet is in de meeste gevallen gebaseerd op het schatten van de mate waarin voedingseiwitstikstof wordt geabsorbeerd en vastgehouden wordt door het lichaam en in staat is om dagelijkse stikstofverliezen in evenwicht te brengen. Netto-eiwitbenutting (NPU) is het percentage ingenomen stikstof dat in het lichaam wordt vastgehouden en de biologische waarde (BV) geeft het percentage geabsorbeerde stikstof dat wordt vastgehouden. Biologische waarde is het product van NPU en verteerbaarheid. Wei-eiwit heeft een goede verteerbaarheid en aminozuursamenstelling, dus de biologische waarde is geweldig in vergelijking met andere voedingseiwitbronnen zoals vlees, vis, eieren of soja.


Dit product bevat een extra aminozuur, Taurine.


* Deze verklaringen zijn wetenschappelijk bewezen door de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA) en goedgekeurd door de Europese Commissie (EC).


Gebruiksaanwijzing: Meng 1 portie (92 g) met 400 ml water of melk. Je kunt Oat 'n' Whey eten met een lepel, of het op elk moment van de dag drinken als een shake.


Allergenen info: Gefabriceerd in een fabriek waar melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, selderij, vis en schaaldieren worden verwerkt.use-instructions
warnings
allergen-info
Nutritional value per
Ingredients
De ingredi?nten van Scitec Nutrition Oat 'N' Whey:

Chocolade: havermeel ( gluten ), ultragefilterde wei-eiwitconcentraten (van melk , emulgator: soja-lecithine ), dextrose, vetarm cacaopoeder (10-12%), smaken (chocolade, romige vanille), natriumchloride, taurine, zoetstoffen (Acesulfaam K, Sucralose), Verdikkingsmiddel (Xanthaangom).

Aardbei: havermeel ( gluten ), ultragefilterde wei-eiwitconcentraten (van melk , emulgator: soja-lecithine ), dextrose, smaak (aardbei), natriumchloride, kleur (rode biet), taurine, zoetstoffen (Acesulfaam K, sucralose), verdikkingsmiddel ( Xanthaangom).

Vanille: Havermeel (Gluten), Ultragefilterde wei-eiwitconcentraten (van melk , emulgator: soja-lecithine ), dextrose, natriumchloride, smaak (vanille), taurine, zoetstoffen (Acesulfaam K, sucralose), verdikkingsmiddel (Xanthaangom)
De voedingswaarden van Scitec Nutrition Oat 'N' Whey:Dosering: 92 g (2 _ lepels)
92 gRI% *100 gRI% *92 gRI% *100 gRI% *
Energie1537 kJ18%1663 kJ20%Koolhydraten40 g15%43 g17%
366 kcal396 kcalvan welke suikers3,0 g3%3,3 g4%
Vet6.0 g9%6.5 g9%Vezel6.0 g6.5 g
waarvan verzadigt3,0 g15%3,3 g17%Eiwit35 g70%38 g76%
Zout0.92 g15%1,0 g17%
NRV% **NRV% **NRV% **NRV% **
Kalium365 mg18%397 mg20%taurine300 mg326 mg
* RI%: Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
** NRV%: nutri?ntreferentiewaarden

reviews

There are no reviews yet for this product