0 articles in cart
for amount of € 0,00 view Checkout
Scitec Nutrition Omega 3 100 capsules
Print Product
€ 16,90
please-select-all-types

De voordelen uitgelicht


In de afgelopen 10 jaar is het voedingspatroon, dankzij de voedingsindustrie, behoorlijk veranderd. Als gevolg daar van krijg jij meer verzadigde (ongezonde) vetten binnen en steeds minder onverzadigde (gezonde) vetten. In het gemiddelde westerse voedingspatroon is de juiste verhouding omega 3 drastisch uit balans. Omega 6 krijg jij via de hedendaagse voeding ruim voldoende binnen terwijl we zelfs met een gevarieerde voeding tekort komen aan omega 3.


De hoge waarden EPA en DHA dragen bij aan de instandhouding van een normaal cholesterolgehalte in het bloed.

Omega-3-vetzuren (in het bijzonder DHA) zijn in hoge concentraties aanwezig in jouw hersen- en zenuwweefsel en retina (netvlies) en zijn daarom van cruciaal belang voor de hersen- en zenuwfunctie en het gezichtsvermogen.


Omega 3 voorkomt dat de verhouding tussen omega-6- en omega-3-vetzuren in het celmembraan van jouw afweercellen niet in balans is. Op deze manier bevorderd Omega 3 jouw afweersysteem.


Een goede omega-3-vetzuurstatus helpt jou om helder na te denken en ondersteunt de intelligentie, het concentratievermogen en het geheugen.


EPA en DHA hebben een gunstige invloed op het hart en ondersteunen een rustig en regelmatig hartritme. Ze houden de normale bloeddruk van jou in stand en helpen bij schoon en soepel houden van de bloedvaten, mede door het ondersteunen van de endotheelfunctie in de bloedvaten en het verlagen van de triglyceridenspiegel. De omega-3-vetzuren in Omega 3 houden jouw rode bloedcellen soepel, zodat deze gemakkelijk door de haarvaatjes gaan, ondersteunen de normale stollingsneiging en houden het bloed dun.


Omega 3 vloeistof ondersteunt de werking van insuline en bevorderen een gezonde en evenwichtige koolhydraat- en vetstofwisseling. EPA en DHA helpen de gewrichten soepel en gezond te houden en zorgen voor sterke botten door ondersteuning van de kalkhuishouding en mineralisatie. Tevens helpen de omega-3-vetzuren in Omega 3 jou bij het behoud van gezonde slijmvliezen, onder meer in het maagdarmkanaal.


Omega 3 van Scitec Nutrition staat bekend om zijn hoge dosering.


Gebruiksaanwijzing: Neem 2 maal daags 1 softgel-capsule bij de maaltijd.


Allergenen info: Gefabriceerd in een faciliteit die melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, vis en schaaldieren verwerkt.


Belangrijk: BUITEN BEREIK VAN KINDEREN HOUDEN! OVERSCHRIJD DE AANBEVOLEN DAGELIJKSE DOSERING NIET! Gebruik dit product in combinatie met voedsel als onderdeel van een gezond, uitgebalanceerd dieet, niet als vervanging daarvan.100 capsules
use-instructions
warnings
allergen-info
Nutritional value per
Ingredients
De ingredienten van Scitec Nutrition Omega 3:

Visolie, rundergelatine, antioxidant (natuurlijke tocoferol), glycerol.
De voedingswaarden van Scitec Nutrition Omega 3:
Dosering: 2 capsules
Dosering per pot: 50
Hoeveelheid per portieHoeveelheid per portie
Visolie2000 mgvan welke
waarvan omega-3 vetzuren940 mgEPA (Eicosapentaenoic Acid)470 mg
(Totaalbedrag minimum)DHA (Docosahexaenoic Acid)330 mg

reviews

There are no reviews yet for this product