0 articles in cart
for amount of € 0,00 view Checkout
M Double You Total Recovery Drink 750 gram Tropical Lime
Print Product
€ 34,95
please-select-all-types

Beste recovery drink op de markt!


Drank met PeptoPro en enkelvoudige koolhydraten

De Total Recovery Drink van M Double You is een combinatie van 10 gram PeptoPro en enkelvoudige koolhydraten, aangevuld met enkele vitamines. De M Double You Total Recovery Drink wordt het meest gebruikt door de duur- en vechtsporter direct na de training of tijdens de laatste fase van de wedstrijd. De enkelvoudige koolhydraten zorgen voor een snel herstel van de energiereserves van de vermoeide spieren. De PeptoPro maakt de formule in de M Double You Total Recovery drink compleet en zorgt daarom voor een snel spierherstel. De toegevoegde vitamines in de M Double You Total Recovery Drink zorgen voor een uitstekende opname van de koolhydraten en de PeptoPro.


Wat is Pure PeptoPro?

Pure PeptoPro bevat 100% PeptoPro¨ zonder enige toevoeging. PeptoPro is een uniek product dat geheel uit di- en tripeptiden bestaat en is nagenoeg vet- en lactose vrij. PeptoPro bevat alle aminozuren in een optimale verhouding. Dus geen smaak- of zoetstoffen, maar gewoon het zuiverste wat er is zit zich de M Double You Total Recovery Drink verwerkt.


Hoe smaakt PeptoPro?

Over smaakt valt te twisten maar Pure PeptoPro is vrij bitter en niet bepaald lekker te noemen, maar het is absoluut het beste wat er momenteel op de markt te verkrijgen is voor je lichaam en spieren.


Ervaar de positieve effecten van de M Double You Total Recovery Drink, en sla je slag!  • 100% PeptoPro¨, wetenschappelijk bewezen werking

  • Voor een snelle aanvulling van je energiereserves

  • M Double You Total Recovery Drink verzorgt een snel spierherstel

  • Door toegevoegde vitamines een verbeterde opnameuse-instructions
Neem 1 tot 3 doseringen Total Recovery per dag. Los per dosering 37,5 gram Total Recovery Drink (3/4 maatschepje) op in 350 ml water. Neem je dosering voor je training, tijdens en/of direct na je training.

Dit product is geen substituut voor een gevarieerde voeding. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
warnings
Koel, donker en droog bewaren.
allergen-info
Geproduceerd in een faciliteit die melk, ei, gluten, soja, pinda's, noten, vis en schaaldieren ingredi?nten verwerkt.
Nutritional value per
Ingredients
De ingredi?nten van de Total Recovery Drink van M Double You:

Ingredi?nten
Sacharose, PeptoPro¨ eiwit hydrolysaat, mineralen (magnesiumcitraat, calciumlactaat, kaliumfosfaat, natriumchloride), voedingszuur (citroenzuur, appelzuur, trinatriumcitraat), smaakstof (grapefruit), anti-klontermiddel (tricalciumfosfaat), zoetstof (aspartaam, bevat een bron van fenylalanine), vitaminen (riboflavine-5-fosfate (vitamine B2), pyridoxine HCL (vitamine B6), thiamine mononitraat (vitamine B1). Bevat melkeiwit (incl. lactose) en soja.

De voedingswaarden van de Total Recovery Drink van M Double You:

Total Recovery Drink
Voedingswaarden
Samenstelling per dosering (37,5 gram)Unflavoured
Energie / Energy505 kJ
121 kcal
Eiwitten / Protein10,1 g
Koolhydraten / Carbohydrates19,7 g
Vetten / Fat0,2

reviews

There are no reviews yet for this product