0 articles in cart
for amount of € 0,00 view Checkout
Vitargo Vitargo Post 2000 gram Strawberry
Print Product
€ 59,50
please-select-all-types

Revolutionaire bron aan energie


Vitargo Post is bij uitstek geschikt voor opbouw en herstel van spierweefsel, voor, tijdens en na jouw trainingen.

Vitargo is een revolutionaire energiedrank met een bron aan energie die wordt gebruikt door olympische atleten, medische professionals en miljoenen mensen die hun gezondheid, fysieke, en uiterlijk willen verbeteren.


Met glucose, maltodextrine en sucrose

Vitargo Post is een unieke koolhydraat-formule met zeer hoge eiwitten, een superieure energiedrankje dat glucose, maltodextrine en sucrose bevatten. Vitargo transporteert sneller door de maag dan welk ander koolhydraat dan ook voor een onmiddellijke stoot aan energie. Als je serieus aan het trainen bent zorg dan dat je lichaam toegang heeft tot goede koolhydraten of als je niet wilt dat je lichaam halverwege je wedstrijd crasht, kies dan voor Vitargo.


Sneller uit je maag

Met normale sportdranken is gebleken dat sporters tijdens het trainen vaak opgeblazen raken of maagkrampen ervaren. Universiteitsonderzoekers hebben aangetoond dat Vitargo meer dan 2 keer sneller uit de maag verdween dan andere toonaangevende sportdranken. Klinische studies bewijzen ook dat Vitargo de glycogeenwaarden 68% sneller aanvulde, wat een prestatieverbetering tot 23% mogelijk maakte na slechts twee uur gebruik! Vitargo heeft een zeer lage osmolaliteitsstructuur, die verwijst naar de hoeveelheid water die erin wordt opgenomen. Dit zorgt voor eenvoudiger transport van energie terwijl het risico op kramp wordt geminimaliseerd.


Hoogste kwaliteit

Vitargo is wereldwijd een favoriete brandstofbron onder atleten, niet alleen vanwege de superieure energielevering en de klinische onderzoeken, maar omdat het volledig glutenvrij is en wordt gefabriceerd in een fabriek die alleen het hoogste kwaliteit zetmeel produceert. In Vitargo zitten gegarandeerd geen onzuiverheden of verboden stoffen.use-instructions
warnings
allergen-info
Nutritional value per
Ingredients
Vitargo Post van Vitargo Ingredi?nten:

zetmeel, weiprote?neconcentraat (uit melk), aroma, kleur (bietenpoeder (voor aardbeiensmaak)), zoetstoffen (E950, 955). Allergie-informatie: Bevat melkeiwitten en kan sporen van eieren en soja bevatten.
Vitargo Post van Vitargo voedingswaarden:
ACTIEVE INGREDIèNTEN:
portie:100g
Aantal porties:20
verpakking:2kg
inhoud:incl:% RWS *
Energiewaarde1576kJ / 377kcal
vetten1g
Verzadigde vetten1g
koolhydraten68g
inclusief eenvoudige suikers2g
inclusief zetmeel66g
eiwit24g
zout0.08

reviews

There are no reviews yet for this product