Filter

Prijs

Maat

Smaak

Resultaat 1–12 van de 132 resultaten wordt getoond

Nutrend Sport Nutrition – het merk voor iedereen met een actieve levensstijl

Een van de grootste sportvoedingsproducenten van Europa, maar nog relatief onbekend in Nederland. Nog wel, want vanaf 2018 vertegenwoordigt House of Nutrition het merk als Nutrend Nederland. Het productaanbod van deze sportvoedingsreus is gigantisch en wij verkopen het volledige assortiment. Als enige in Nederland! En met ons spaarsysteem ben je ook nog eens verzekerd van de beste deals.

 

Voor wie is Nutrend Sport Nutrition geschikt?

Voor ieder type sport heeft het merk een passend aanbod, onder te verdelen in drie categorieën:

Krachtsport: supplementen voor fitness en bodybuilding

De roots van de sportvoedingsgigant liggen in de bodybuilding- en fitnesswereld. En nog steeds draagt Nutrend de fitnesssport een warm hart toe. Vooral de whey eiwitten, bcaa’s en aminozuren zijn op het afgetrainde lijf geschreven van fanatieke sportschoolbezoekers.

Lifestyle: voedingsmiddelen voor een actieve levensstijl

Nutrend ontwikkelt zich stormachting van sportvoedingsmerk naar een producent van gezonde voedingsmiddelen. Daarmee komt de fabrikant mensen met een actieve levensstijl tegemoet. De mensen met een drukke baan en een actief sociaal leven, die daarbij sporten om fit en gezond te blijven. Voor deze drukbezette mensen raden wij de reguliere eiwitpoeders aan, evenals de smakelijke dieetsnacks.

Duursport: supplementen voor meer uithoudingsvermogen

Wist je dat Nutrend ijshockeygrootheid Jaroímir Jágr sponsort? Evenals koningin van de lange schaatsafstand Martina Sáblíková? Dat komt omdat Nutrend een uitstekende range heeft aan producten die het duurvermogen bevorderen. Bij de lopers en fietsers in ons bedrijf is water zelfs ingewisseld voor een van de vele sportdranken.

 

De beste deals vind je hier

Wil je Nutrend kopen? Shop dan bij ons. Het online assortiment is zeer uitgebreid en met ons spaarsysteem krijg je altijd een uitstekende aanbieding.

 

Nutrend in jouw sportschool

Wil je Nutrend verkopen in jouw sportschool? Dat kan! Wij vertegenwoordigen het merk in Nederland en helpen je graag verder. Stuur een mail of bel met een accountmanager.

Nutrend
House of Nutrition Head Office
Oostergracht 9
3763 LX  Soest
The Netherlands
+31 (0) 85 210 50
info@houseofnutrition.nl

Openingstijden klantenservice
Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 20:00 uur

Openingstijden Powerstore (Oostergracht 9, 3763 LX Soest, Utrecht)
Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 20:00 uur

BTW nummer: NL856256195B01
IBAN nummer: NL05 RABO 0316 7720 89
KvK inschrijving: 65779231 te Amersfoort, Nederland