Interview Sen van Wessel

Max Koopman
10 februari 2024
Leestijd: 7 minuten

Interview met Sen van Wessel

Lees het interview met Sen van Wessel, een gedreven 24-jarige die zich intensief voorbereidt op de Fittest van Defensie. Zijn verhaal biedt inspiratie en inzicht in hoe een gezonde levensstijl, toegewijde training en de juiste voedingsondersteuning kunnen leiden tot succes in sportieve doelen. Ontdek zijn motivatie, dagelijkse routine en toekomstplannen, en laat je inspireren om zelf ook het beste uit jezelf te halen.

Kun je jezelf kort voorstellen? Vertel ons over je sportachtergrond en prestaties.

Mijn naam is Sen van Wessel en ben 24 jaar oud. Vroeger als klein jochie gevoetbald en sinds een jaar of 2 heb ik de sportschool gevonden. Sinds 1,5 maand intensief aan het sporten ter voorbereiding op de fittest van Defensie.

Hoe ben je in aanraking gekomen met onze sportvoedingsproducten?

Gezien ik dus intensief aan het sporten ben ter voorbereiding op de fittest van Defensie (en mijn mogelijke loopbaan daar) ben ik op zoek gegaan naar voedingsmiddelen ter ondersteuning. Tijdens mijn zoektocht ben ik bij House of Nutrition uitgekomen.

Wat zijn enkele van je favoriete sportvoedingsproducten van ons en waarom?

Mijn favoriete voedingsproducten zijn natuurlijk de Pure Whey (gebruik ik na mijn workouts) en de proteïne repen (gebruik ik tijdens of direct na mijn workouts en tijdens lange wandelingen).

Wat zijn enkele van de grootste uitdagingen die je hebt overwonnen in je sportcarrière?

Zelf heb ik geen “sportcarrière”, maar mijn grootste overwinning op het gebied van sport/fysieke inspanning is natuurlijk het uitlopen van de Nijmeegse Vierdaagse (50km) en de volgende grootste overwinning zal natuurlijk de Fittest zijn.

Kun je ons wat meer vertellen over je dagelijkse routine, trainings-  en voedingsschema?

Mijn dagelijkse routine is ‘s ochtends opstaan (natuurlijk😜) met een ontbijtje (yoghurt met ontbijtgranen) en neem ik mijn 1ste shake (PRO88 Day & Night). Daarna ga ik naar de sportschool en neem ik na een uur pauze en eet ik een banaan, daarna sport ik nog een uurtje en neem ik aan het einde een proteïnereep. Thuis neem ik een lunch (bruin brood met kaas en pindakaas, 2 eieren en een Pure Whey shake). Daarna wat huishoudelijke taken en aan het einde van de middag een halfuurtje scherm vrij en lees ik een boek (momenteel bezig met Soldaat van Oranje), als ik dat heb gedaan is het tijd om eten te koken (minimaal 2x per week avg).

Heb je tips of favoriete manieren om onze supplementen te gebruiken?

Gebruik de supplementen ook als supplementen. Blijf goed en gevarieerd eten, neem voldoende (nacht)rust en neem een gezonde levensstijl aan; dan zullen de supplementen ook het effectiefst zijn!

Naast voeding, welke andere factoren spelen een belangrijke rol in jouw succes als sporter?

Vooral een gezonde levensstijl met voldoende “me-time”.

Hoe blijf je gemotiveerd om te trainen en je prestaties te verbeteren?

Mijn vooruitgang monitoren en er steeds net iets beter in worden.

Kun je me vertellen over een specifiek persoon die jou inspireert en waarom?

Admiral McRaven en zijn speech tijdens een Amerikaanse diploma uitreiking. Zijn speech gaat over dat alle grote veranderingen juist begint met iets heel kleins (in de speech heeft hij het bijvoorbeeld over het opmaken van je bed). Zijn speech laat mij inzien dat ik beter klein en simpel kan bereiken en uiteindelijk heel succesvol kan worden. (Link naar zijn speech:https://youtu.be/TBuIGBCF9jc?si=wMai9beD6HISuG6K)

Als je een dag zou kunnen ruilen met iemand uit een andere sport, wie zou dat dan zijn en waarom?

Met Max Verstappen natuurlijk. Hoe gaaf is het om in hoge snelheid in zo’n gave auto te mogen rijden.

Wat zijn je toekomstige doelen in de sport en hoe denk je dat onze producten je zullen blijven ondersteunen?

Mijn toekomstige doel is natuurlijk de fittest halen en daar zal House Of Nutrition een belangrijke rol in spelen, vooral in het ondersteunen van spierherstel en spierontwikkeling.

ProPud - Protein Bar (12-pack)
Protein Bar (12-pack)ProPud
8 smaken
26,90
MP3 Drinks - Isotonic sportdrank (12-pack)
Isotonic sportdrank (12-pack)MP3 Drinks
3 smaken
19,90

Andere blog lezen

Verschil tussen Fatblockers en Fatburners

Lees meer >

Wandelen voor Gevorderden: Tips & Tricks

Lees meer >

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.