Filters

Afslanken/afvallen
Gewicht
Merken
Smaken

Maaltijdvervangers

Lees meer over maaltijdvervangers...

House of Nutrition beschikt over een breed assortiment maaltijdvervangers. Zo vind je maaltijdvervangers in diverse soorten en van verschillende merken. Wij beschikken over maaltijdvervangers in de vorm van shakes, poeder en overige opties als bijvoorbeeld pannenkoeken. Met name bij het diëten en afvallen is het gebruik van maaltijdvervangers erg populair. Ook kan een maaltijdvervanger de ideale oplossing zijn wanneer je weinig tijd hebt en toch voor een uitgebalanceerde maaltijd wilt gaan. De maaltijdvervangers kunnen gebruikt worden in plaats van het ontbijt, of de lunch of zelfs het avondeten.
Lees meer...

First Class Nutrition - Oat Mix
Oat MixFirst Class Nutrition
26,95 23,45
First Class Nutrition - Pancake Mix
Pancake MixFirst Class Nutrition
17,90
Performance Sports Nutrition - Delicious Sports Breakfast Sachet
Delicious Sports Breakfast SachetPerformance Sports Nutrition
 
Scitec Nutrition - Oatmeal
OatmealScitec Nutrition
13,90 13,20
Scitec Nutrition - Protein Pancake
Protein PancakeScitec Nutrition
21,90 20,80
Scitec Nutrition - Oat 'N' Whey
Oat 'N' WheyScitec Nutrition
27,90 26,50
Scitec Nutrition - Protein Ice Cream
Protein Ice CreamScitec Nutrition
15,90 15,10
Scitec Nutrition - Protein Breakfast
Protein BreakfastScitec Nutrition
17,90

House of Nutrition beschikt over een breed assortiment maaltijdvervangers. Zo vind je maaltijdvervangers in diverse soorten en van verschillende merken. Wij beschikken over maaltijdvervangers in de vorm van shakes, poeder en overige opties als bijvoorbeeld pannenkoeken. Met name bij het diëten en afvallen is het gebruik van maaltijdvervangers erg populair. Ook kan een maaltijdvervanger de ideale oplossing zijn wanneer je weinig tijd hebt en toch voor een uitgebalanceerde maaltijd wilt gaan. De maaltijdvervangers kunnen gebruikt worden in plaats van het ontbijt, of de lunch of zelfs het avondeten.

Maaltijdvervangende shakes

De maaltijdvervangende shakes zijn erg populair. In ons assortiment vind je dan ook verschillende soorten maaltijdvervangende shakes. De shakes zijn voornamelijk gericht op het afvallen en sommige maaltijdshakes focussen zich ook op het opbouwen van spiermassa. Probeer bijvoorbeeld eens de Protein Delite shake van Scitec Nutrition. De maaltijdvervangende shakes bevatten melkeiwitten, waaronder wei en caseïne, en zijn beschikbaar in veel heerlijke smaken. Denk hierbij onder andere aan de smaken melkchocolade, ananas, aardbei en vanille.

Maaltijd poeder als ontbijt

Het is belangrijk om ‘s ochtends goed te ontbijten zodat je over de gehele dag genomen aan de drie maaltijden zit. Veel gebruikte maaltijdvervangers zijn dan ook de maaltijd poeders gericht op het ontbijt. Deze dien je vaak met water, yoghurt of met melk aan te maken en zitten vol eiwitten om de dag goed te beginnen. Voor het ontbijt beschikken wij over producten van First Class Nutrition, Performance Sports Nutrition en Scitec Nutrition en Nutrend. Doordat veel mensen standaard de dag al beginnen met yoghurt, kwark of bijvoorbeeld havermout met melk, is dit een gemakkelijke manier om kennis te maken met onze ontbijtproducten. Daarnaast kun je zelf ook een overheerlijke maaltijdshake maken met eiwitten en extra Oat Mix (havermeel). Deze kun je zelfs nog verrijken met hoogwaardige complexe koolhydraten zoals Vitargo. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om juist je lunch in te ruilen voor een van deze mogelijkheden.

Overige maaltijdvervangers

Naast de maaltijdvervangende shakes en repen, beschikt House of Nutrition ook over andere soorten maaltijdvervangers. Zo hebben wij in ons assortiment de populaire pannenkoeken. Bijkomend voordeel van de pannenkoeken is dat deze lekker smaken als vervanger van zowel het ontbijt, de lunch als het avondeten. Als je de pannenkoeken eens wilt proberen kun je bijvoorbeeld kijken naar de Protein Pancakes van Scitec Nutrition, de Pancake Mix van First Class Nutrition of de Protein Pancakes van Nutrend. De pannenkoeken van Nutrend zijn beschikbaar in verschillende smaken en dit is daarnaast een glutenvrije maaltijdvervanger.

Ook beschikt Nutrend over veganistische maaltijdvervangers, zoals de eiwit cocktails, oftewel de Delicious Vegan Protein. Deze hebben een heerlijke romige smaak en zijn onder andere beschikbaar in de smaken chocolade-hazelnoot, latte macchiato en pistachio marzipan.

De beste maaltijdvervangers

Een vraag die vaak bij ons langskomt: wat is de beste maaltijdvervanger voor het afvallen? Het is moeilijk om voor iedereen in het algemeen één antwoord te geven op deze vraag. De werking van maaltijdvervangers verschilt namelijk per persoon en is ook zeker afhankelijk van de voeding waar je naast de maaltijdvervangers voor kiest. Daarnaast heeft je sportgedrag ook grote invloed op de werking. Wij kunnen de vraag: ‘wat is de beste maaltijdvervanger?’ dan ook niet beantwoorden voor iedereen. Wel hebben wij door de jaren heen zelf een aantal favorieten gekregen, welke je wellicht kunt proberen om te ontdekken welke maaltijdvervanger bij jou past. Dit zijn de Delicious Sports Breakfast van Performance Sports Nutrition, de Protein Porridgeen Beauty Collagen Porridge van Nutrend, maar bijvoorbeeld ook een Milk & Whey aangevuld met mineralen en vitaminen.

Hoe maaltijdvervangers gebruiken?

Het is belangrijk dagelijks een voldoende hoeveelheid vocht binnen te krijgen, dat is een eerste verreiste. Maaltijdvervangers zijn altijd deel van een energie beperkend dieet. Andere voedingsmiddelen zijn een noodzakelijk deel van dit dieet. Er wordt aangeraden om niet meer dan ffect te bereiken, moet een van de dagelijkse hoofdmaaltijden door één maaltijdvervangend product worden vervangen.

Maaltijdvervangers kopen bij House of Nutrition

Wil je maaltijdvervangers kopen? Wij van House of Nutrition helpen je graag! Met onze snelle service zorgen we ervoor dat jij zo snel mogelijk kunt genieten van je favoriete producten. Al bestel je de maaltijdvervangers voor 00.00 uur, dan leveren wij de producten de volgende dag al bij jou thuis. Bijkomend voordeel is dat bestellingen boven de €40,- gratis worden thuisbezorgd. Koop daarom de door jou gewenste maaltijdvervangers bij House of Nutrition en profiteer van een voordelige en snelle levering!


Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.