Filters

Afslanken/afvallen
Capsules
Inhoud per fles
Merken
Smaken
Sportdoel
Vorm

Vet verbranders

Lees meer over vet verbranders...

Voor iedereen die bezig is met afvallen en het verliezen van vet, zijn fatburners de ideale keuze. Je kunt hiervoor gebruik maken van natuurlijke fatburners, hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan groene thee en koffie, of fatburners in de vorm van voedingssupplementen. Zo hebben we bij House of Nutrition fatburner supplementen in de vorm van poeder, pillen en liquid. In werking zijn deze drie vormen van fatburners grotendeels gelijk aan elkaar, maar het kan per persoon verschillen naar welke manier van innemen de voorkeur uitgaat. Lees meer...

M Double You - Liquid Burner
Liquid BurnerM Double You
23,95
Performance Sports Nutrition - FLUID FIGHTER
FLUID FIGHTERPerformance Sports Nutrition
18,90
Performance Sports Nutrition - MAXALEAN
MAXALEANPerformance Sports Nutrition
18,90
Performance Sports Nutrition - Yellow Burner
Yellow BurnerPerformance Sports Nutrition
21,50
M Double You - Stack 2
Stack 2M Double You
16,90
Performance Sports Nutrition - FAT RELEASER PLUS
FAT RELEASER PLUSPerformance Sports Nutrition
22,50
M Double You - Fatblocker
FatblockerM Double You
16,90
M Double You - Stack 5
Stack 5M Double You
19,35
M Double You - Extreme Burner
Extreme BurnerM Double You
16,90
First Class Nutrition - Blade FX
Blade FXFirst Class Nutrition
34,95
Nutrend - FAT DIRECT SHOT
FAT DIRECT SHOTNutrend
17,90 16,10
Nutrend - Carnitine 3000 Shot
Carnitine 3000 ShotNutrend
26,90 24,20
Nutrend - Fat Direct
Fat DirectNutrend
22,50 20,25
Nutrend - Carnitine 100 000
Carnitine 100 000Nutrend
23,90 21,50
Scitec Nutrition - CLA
CLAScitec Nutrition
14,90
Scitec Nutrition - Water Cut
Water CutScitec Nutrition
19,90
Scitec Nutrition - Turbo Ripper
Turbo RipperScitec Nutrition
31,50
Nutrend - Compress Fever Plus
Compress Fever PlusNutrend
43,40 39,05
Scitec Nutrition - Thermo-X
Thermo-XScitec Nutrition
16,90
Nutrend - CLA Softgel Caps
CLA Softgel CapsNutrend
17,20 15,50
Scitec Nutrition - Shredex
ShredexScitec Nutrition
25,90
Nutrend - Carnitine Compressed Caps
Carnitine Compressed CapsNutrend
31,90 28,70
Scitec Nutrition - Mega Carni-X
Mega Carni-XScitec Nutrition
17,90
Scitec Nutrition - Taurine
TaurineScitec Nutrition
10,90
Scitec Nutrition - Hyper Carnitine
Hyper CarnitineScitec Nutrition
30,50
Nutrend - Thermobooster Compressed Caps
Thermobooster Compressed CapsNutrend
19,10 17,20
Nutrend - Taurine
TaurineNutrend
11,90 10,70
Scitec Nutrition - Carni Complex
Carni ComplexScitec Nutrition
18,90
Scitec Nutrition - Carni-X
Carni-XScitec Nutrition
15,90
Scitec Nutrition - Revex-HC
Revex-HCScitec Nutrition
25,90
Scitec Nutrition - Liquid Carni-X 100 000
Liquid Carni-X 100 000Scitec Nutrition
23,00
Voordeelpakket
Scitec Nutrition - Burn It Pack
Burn It PackScitec Nutrition
38,80 35,95
Applied Nutrition - Shred X Powder Fat Burner
Shred X Powder Fat BurnerApplied Nutrition
24,90
Applied Nutrition - Shred X Fat Burner
Shred X Fat BurnerApplied Nutrition
 

Voor iedereen die bezig is met afvallen en het verliezen van vet, zijn fatburners de ideale keuze. Je kunt hiervoor gebruik maken van natuurlijke fatburners, hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan groene thee en koffie, of fatburners in de vorm van voedingssupplementen. Zo hebben we bij House of Nutrition fatburner supplementen in de vorm van poeder, pillen en liquid. In werking zijn deze drie vormen van fatburners grotendeels gelijk aan elkaar, maar het kan per persoon verschillen naar welke manier van innemen de voorkeur uitgaat.

Wat doet een fatburner?

De naam geeft grotendeels al antwoord op de vraag; wat doet een fatburner? Een fatburner is in principe een afslankproduct. Naast de term fatburners worden ze ook geregeld ‘burners’ genoemd. Er zijn diverse soorten fatburners en deze verschillen stuk voor stuk van elkaar. Zo verschilt de samenstelling van fatburners uit verschillende ingrediënten en voedingsstoffen waardoor ze net even anders werken. In veel fatburners zie je bijvoorbeeld B-vitamines terugkomen of mineralen als calcium en magnesium. Als je lichaam voldoende van deze voedingsstoffen binnenkrijgt, draagt dit bij aan een normaal energieleverend metabolisme. Fatburners worden dan ook vaak gebruikt als hulpmiddel bij een dieet. Is een fatburner voor jou niet de ideale keuze? Bij House of Nutrition beschikken we ook over vele andere ondersteunende supplementen voor afvallen zodat jij je doel kunt bereiken!

Wat is de beste fatburner?

Zoals voor veel voedingssupplementen geldt, is het van de persoon en met name van het trainingsdoel afhankelijk wat voor jou de beste keuze is. House of Nutrition beschikt over fatburners van diverse merken, denk hierbij aan First Class Nutrition, M Double You, Performance Sports Nutrition, Scitec Nutrition en Nutrend. Wij raden zelf onder andere de Stack 2 en Stack 5 van M Double You, de Red Stack Burner van First Class Nutrition, de Fluid Fighter en Yellow Burner van Performance Sports Nutrition en de Fat Direct van Nutrend van aan.

Om erachter te komen wat voor jou de beste fatburner is, kun je kijken naar de stoffen die in een fatburner zitten. Enkele voorbeelden hiervan zijn lipotrope stoffen die in combinatie met sporten zorgen voor een snelle verbranding, actieve ingrediënten welke ervoor kunnen zorgen dat je hongergevoel minder wordt en vetzuren die slechte vetten in het lichaam afbreken. Door de ervaringen van anderen te lezen en je aan de hand van de productomschrijving (en ingrediëntenlijst) verder te verdiepen in de verschillende opties, willen wij ervoor zorgen dat jij een geschikte keuze kunt maken.

Wat is de beste fatburner voor vrouwen?

Bij het kiezen van de juiste fatburner kan ook nog onderscheid gemaakt worden tussen mannen en vrouwen. Het voedingspatroon van mannen en vrouwen is doorgaans verschillend en daarbij is vaak ook verschil te zien in de manier en intensiteit van sporten. Voor vrouwen raden wij aan om eens te kijken naar Fat Direct van Nutrend en Stack 2 en Stack 5 van M Double You.

Fatburners kopen

Ben je al bezig met afvallen en vet verlies of wil je hiermee gaan starten? Dan kan de aanschaf van fatburners een goede keuze zijn. Onthoud echter wel dat je er met alleen het innemen van fatburners niet komt. Gezonde voeding en voldoende beweging blijven het belangrijkste en hierbij kunnen fatburners dienen als een geschikt hulpmiddel om je doel te bereiken. Bij House of Nutrition kun je fatburners bestellen van diverse merken en in verschillende vormen, zowel pillen, poeder als liquid. Bestel je bij ons, dan zorgen wij ervoor dat de bestelling de volgende werkdag bij je wordt afgeleverd. Heb je advies nodig? House of Nutrition kan je helpen om de juiste keuze te maken.


Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.