0 Artikelen in winkelwagen
voor een totaal van € 0,00 view Checkout
Performance Nutrition Carnitine Capsules 100 capsules
Print Product
€ 19,90
please-select-all-types

Verhoogt vetverbranding en helpt bij herstel en opbouw van spieren


L-Carnitine van Performance is een natuurlijke stof die een essenti?le rol speelt in de energiehuishouding van de spiercellen en de vetstofwisseling. Ze transporteren de vetzuren sneller naar de mitochondri?n in de spiercellen. L-Carnitine komt van nature voor in ons lichaam en in onze voeding. Het is een veilige stof en kan worden genomen over een lange termijn zonder bijwerkingen. In de sportwereld is L-Carnitine bekend als d? vetverbrander !


Langer doorgaan door uitstel van vermoeidheid

Het helpt om tijdens het sporten makkelijker vet om te zetten in energie met als resultaat dat men overtollige vetten kan verbranden. Het is wetenschappelijk bewezen dat L-Carnitine helpt bij het optimaliseren van prestaties, de vermoeidheid uitstelt en het herstelproces stimuleert. Onderzoekers merkten een daling in de productie van vrije radicalen, minder weefselbeschadiging en verminderde spierpijn na trainingen. L-Carnitine bevordert de eiwitsynthese en de vorming van droge spiermassa en vermindert de afbraak van aminozuren.


PERFORMANCE L-Carnitine levert tevens een belangrijke bijdrage aan de beheersing van het lichaamsgewicht als onderdeel van een dieet. Studies tonen aan dat een combinatie van L-Carnitine, een verminderde calorie inname bij voorkeur in combinatie met lichaamsbeweging, kan leiden tot een gezonder lichaamsgewicht.


Als PERFORMANCE L-Carnitine wordt ingenomen op hetzelfde tijdstip als vet, worden de vetten sneller verbrand en minder vet wordt opgeslagen in de lichaamsweefsels.100 capsules
gebruiksaanwijzingen
Waarschuwingen
Allergenen
Nutritionele waarde per
Ingrediënten
L-Carnitine van Performance ingredi?nten:
L-carnitine L-tartraat, capsule (gelatine, kleurstoffen: E171 en E172, antiklontermiddelen (magnesiumstearaat en siliciumdioxide).
L-Carnitine van Performance voedingswaarden:
/ 4 caps
L-carnitine2000mg

GEBRUIKSAANWIJZING:
Neem 2 capsules op een warme maag en 2 capsules 15 minuten voor het sporten

reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit product gegeven