Filters

Creatine
Capsules
Dieetwensen
Gewicht
Merken
Smaken
Sportdoel
Vorm

Creatine monohydraat

Lees meer over creatine monohydraat...

Op zoek naar de meest zuivere creatine? Dan zoek jij creatine monohydraat! Deze vorm creatine is zo fijn waardoor het super goed oplost in water of sportdrank. Wij hebben best wat soorten van deze varianten in huis. Ontdek op deze pagina onze producten en merken! Lees meer...

Performance Sports Nutrition - Ultra Pure Creatine Monohydrate
Ultra Pure Creatine MonohydratePerformance Sports Nutrition
14,90
First Class Nutrition - Creatine Micronized
Creatine MicronizedFirst Class Nutrition
15,90
M Double You - Creatine Powder met Creapure®
Creatine Powder met Creapure®M Double You
14,90
Scitec Nutrition - 100% Creatine Monohydrate
100% Creatine MonohydrateScitec Nutrition
25,90 24,35
Scitec Nutrition - Creatine Caps
Creatine CapsScitec Nutrition
19,90 18,70
Applied Nutrition - Creatine Monohydrate
Creatine MonohydrateApplied Nutrition
20,90 18,80

Op zoek naar de meest zuivere creatine? Dan zoek jij creatine monohydraat! Deze vorm creatine is zo fijn waardoor het super goed oplost in water of sportdrank. Wij hebben best wat soorten van deze varianten in huis. Ontdek op deze pagina onze producten en merken!

Wat is creatine monohydraat?

Creatine monohydraat is een van de meest populaire supplementen onder de sporters. Creatine verhoogt de fysieke prestaties in opeenvolgende reeksen korte, hoogintensieve oefeningen bij een dagelijkse inname van minimaal 3 gram.

Voordelen van creatine monohydraat

  1. Creatine, bij een verhoogde behoefte bij sport(-prestatie)
  2. Dagelijks gebruik kan het effect van training voor spierkracht versterken, bij mensen boven 55 jaar.
  3. Creatine, is speciaal uitgebalanceerd voor sporters
  4. Creatine, voor meer spierkracht bij explosieve krachtsinspanningen

Hoe werkt creatine monohydraat?

Wanneer je Creatine Monohydraat consumeert, wordt het in je spieren omgezet in creatinefosfaat, een molecuul dat een cruciale rol speelt bij het genereren van snelle energie tijdens intensieve inspanning, zoals gewichtheffen of sprinten. Door de beschikbaarheid van creatinefosfaat te verhogen, kan je lichaam betere prestaties leveren bij korte, intense inspanningen, waardoor je net even langer en zwaarder kunt trainen.

Creatine monohydraat pillen.

Doorgaans koop je deze producten in een poedervorm. Sommigen wensen liever creatine monohydraat capsules in te nemen, kijk maar eens naar de Kre-Alkalyn pillen van First Class Nutrition. Ook deze hebben wij in onze shop!

Wat is de beste dosering?

De dosering van creatine monohydraat kan per merk verschillen. In het algemeen wordt het gunstigste effect verkregen bij een dagelijkse inname van minimaal 3 gram creatine. Doe je aan zware krachttraining? Ons advies is dan om de eerste 3 dagen 5 gram creatine monohydraat te nemen. Na deze buffer periode moet dit dagelijks onderhouden worden met 1 keer per dag 5 gram op een vast tijdstip. Na een tijdsbestek van ongeveer 30 dagen heeft je lichaam voldoende opgenomen en zal je hoogstwaarschijnlijk de eerste resultaten merken in de sportschool. Het maakt niet uit wanneer op de dag je het inneemt, maar doe dit iedere dag wel op een vast tijdstip die je dan zelf gekozen hebt. Dit kun je doen rondom je training maar ook in de ochtend bij het ontbijt kan prima. Doordat je harder en intensiever traint, zou je spiermassa sneller kunnen opbouwen. Een logische en goede aanvulling bij creatine monohydraat zijn eiwitten, zodat je spieren kunnen herstellen na een zware training.

Bijwerkingen creatine monohydraat.

Er zijn veel studies op het internet te vinden over de mogelijke bijwerkingen van creatine. Creatine monohydraat kun je gewoon op dagelijkse basis gebruiken naast je dieet. Houdt wel altijd de aanbevolen doseringen aan die op de verpakking van het product staan vermeld. Daarnaast zorgt creatine ervoor dat er vocht wordt vastgehouden in de spiercel. Dit geeft meer stuwing en een voller gevoel. Door de stuwing kan je meer kilo’s verzetten en dus ook een paar kilo aankomen. Daarnaast zal je in de periode dat je creatine monohydraat inneemt meer behoefte hebben aan vocht. Zorg ervoor dat je daarom genoeg water drinkt per dag.

Wat gebeurt er als je stopt met creatine monohydraat?

Velen denken dat je spiermassa verliest als je stopt met creatine monohydraat. Dat is natuurlijk de grootste onzin! Je spieren zullen er op dit moment minder groot uitzien, omdat het supplement vocht naar de spieren trekt om ze op te pompen. Zolang je intensief blijft trainen, blijft je spiermassa behouden.

Creatine monohydraat kopen bij House of Nutrition.

De beste creatine monohydraat kopen? Dat doe je natuurlijk bij House of Nutrition. Wij hebben een grote variatie aan verschillende merken in huis. Wij zijn fan van Creatine van M Double You of de Creatine van Performance Sports Nutrition bijvoorbeeld! Shop jouw supplementen bij elkaar, plaats de bestelling voor 23:59 uur en geniet de volgende dag na je training al van de nieuwe producten. Heb je een vraag over welke supplementen het beste passen bij jou doel? We geven je graag een persoonlijk advies. Stuur daarom een mail naar info@houseofnutrition.nl

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.