EIWITRIJKE TUSSENDOORTJES – PROTEIN SNACKS

Nancy Heijnis
26 februari 2022
Leestijd: 10 minuten

Na een intensieve training neem je natuurlijk trouw je eiwitten in… Maar, het kan ook anders? Eiwitrijke snacks…..heb je daar al eens aan gedacht?

Proteine Ice Cream

Wat dacht je van een heerlijk ijsje, verrijkt met eiwitten? Het idee is simpel en echt binnen handbereik! Jou wordt nu de mogelijkheid geboden om in een hele korte tijd ‘Protein Ice Cream’ te maken. Makkelijk en lekker!

Bereiding
Je neemt 100 ml. water en 50 g Protein Ice Cream. Dit voeg je samen en mix je als een gewone eiwit shake. Na het mixen schenk je het uit in een kom of schaal die makkelijk in de vriezer past. Na zo’n 3 uur is het mengsel verhard en kan jij genieten van heerlijk ijs zonder je schuldig te voelen. Iedere dosering bevat namelijk maar liefst 28% eiwitten!

Tip: Maak zelf je yoghurt ijsjes met de Clear Whey van First Class Nutrition.

Bereiding
Meng Los 30 gram Clear Whey (ongeveer 1 scoop) in 300 ml yoghurt en vries dit minstens 4 uur in. Voor gebruik even een half uurtje laten staan zodat je het makkelijk kan uitscheppen. Genieten maar! 

Proteïne Pancake

Start je ontbijt is eens anders. Geen boterhammen, havermout of eieren maar pannenkoeken!‘Proteïne Pancake‘ is makkelijk en eenvoudig te bereiden waar je geen uren voor in de keuken hoeft te staan.

Bereiding
Het beslag maak je simpel in een kom: Meng 100 g poeder met 200 ml water/melk voor 4 pannenkoeken. De koekenpan spuit je natuurlijk met de PEM cooking spray van M Double You. Binnen de kortst mogelijke tijd kan het pannenkoekenfeest beginnen want voor je het weet heb je een stapel gebakken. Deze neem je natuurlijk niet alleen als ontbijt, maar een paar extra naar je werk meenemen kan natuurlijk ook.

Wil je de pannenkoeken beleggen met iets lekkers? Met de 100% Whey Protein van M Double You kun je een heerlijk smeersel maken. Doe 50 gram poeder in een klein kommetje, voeg er een beetje water aan toe en mix het geheel tot een wat dikker mengsel. Zo heb je ook nog eens eiwitrijk beleg. De beschikbare smaken zijn banaan, aardbei, vanille, chocolade, mango white chocolate en cookies & cream.

Proteïne Pudding

Eet jij wel eens pudding of sla je dit toetje over omdat je niet zit te wachten op zo’n lading suiker? Dat hoeft tegenwoordig niet meer met de Protein Pudding, die maar liefst 20 gram eiwitten bevat. Zowel snelle als trage eiwitten, dus ieder dessert is een juiste mix van 2 soorten eiwit (wei- en melkeiwit). Dus niet al die koolhydraten! Natuurlijk heeft je lichaam koolhydraten nodig als energiebron, maar die haal je genoeg uit je dagelijkse voeding. Je krijgt kwalitatieve eiwitten binnen voor je spierherstel- en opbouw. Protein Pudding kun je dus prima nemen als aanvulling van een maaltijd.

Samengevat, er zijn genoeg lekkere variaties op jouw eiwit shake! Ervaar het nu!

First Class Nutrition - Clear Whey
Clear WheyFirst Class Nutrition
2 smaken
21,90 15,90
Scitec Nutrition - Protein Breakfast
Protein BreakfastScitec Nutrition
2 smaken
 

Andere blog lezen

Verschil tussen Fatblockers en Fatburners

Lees meer >

Hoe krijg je gespierde benen en billen?

Lees meer >

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.