Filters

Eiwitten/Proteïne
Dieetwensen
Gewicht
Inhoud per fles
Merken
Smaken
Sportdoel
Vorm

Eiwitten/Proteïne

Lees meer over eiwitten/proteïne...

Eiwitten/ proteïne is een belangrijke bouwstof voor ons lichaam. Zo ondersteunen proteïne en eiwit supplementen, zoals eiwitshakes en proteïne poeder, namelijk de spieropbouw en het herstel van spieren. Vooral na een lange en intensieve training of wedstrijd is dit waardevol voor (top)sporters. Daarnaast helpen extra eiwitten en proteïne ook in een dieet om extra kilo’s kwijt te raken.

Alles over proteïne en eiwitten… Lees meer...

Onze keuze
Performance Sports Nutrition - Pure Whey
Pure WheyPerformance Sports Nutrition
29,40 25,60
Onze keuze
M Double You - 100% Whey Protein
100% Whey ProteinM Double You
29,90 26,00
Onze keuze
First Class Nutrition - 100% Whey sensation
100% Whey sensationFirst Class Nutrition
32,90 28,60
Onze keuze
House of Nutrition - 100% Whey Protein
100% Whey ProteinHouse of Nutrition
16,90
Performance Sports Nutrition - Protein Baking Mix
Protein Baking MixPerformance Sports Nutrition
18,40 16,00
ProPud - Protein Milkshake (8-Pack)
Protein Milkshake (8-Pack)ProPud
18,90
Performance Sports Nutrition - Whey Protein Isolate
Whey Protein IsolatePerformance Sports Nutrition
33,95 29,55
Week Deal
House of Nutrition - Pro Shake
Pro ShakeHouse of Nutrition
99,90 89,90
M Double You - Micro Whey
Micro WheyM Double You
37,50 32,65
First Class Nutrition - Pro88 Day & Night
Pro88 Day & NightFirst Class Nutrition
33,95
First Class Nutrition - Hydro Recup
Hydro RecupFirst Class Nutrition
56,95
M Double You - Whey Isolate
Whey IsolateM Double You
32,35
Performance Sports Nutrition - Instant Recovery Complex
Instant Recovery ComplexPerformance Sports Nutrition
 
First Class Nutrition - Pancake Mix
Pancake MixFirst Class Nutrition
17,90
M Double You - Milk & Whey Proteïne
Milk & Whey ProteïneM Double You
28,35
Performance Sports Nutrition - Delicious Sports Breakfast Sachet
Delicious Sports Breakfast SachetPerformance Sports Nutrition
 
Scitec Nutrition - 100% Whey Protein Professional
100% Whey Protein ProfessionalScitec Nutrition
29,90 28,40
Scitec Nutrition - 100% Whey Isolate
100% Whey IsolateScitec Nutrition
31,90 30,30
Scitec Nutrition - Oatmeal
OatmealScitec Nutrition
13,90 13,20
Scitec Nutrition - Protein Pancake
Protein PancakeScitec Nutrition
21,90 20,80
Scitec Nutrition - 100% Hydro Isolate
100% Hydro IsolateScitec Nutrition
39,90 37,90
Scitec Nutrition - Collagen Liquid
Collagen LiquidScitec Nutrition
25,90 23,30
Scitec Nutrition - 100% Vegan Protein
100% Vegan ProteinScitec Nutrition
34,90 33,15
Scitec Nutrition - 100% Casein Complex
100% Casein ComplexScitec Nutrition
32,90 31,25
Scitec Nutrition - Collagen Xpress
Collagen XpressScitec Nutrition
29,90 26,90
Scitec Nutrition - 100% Beef Protein
100% Beef ProteinScitec Nutrition
31,90 30,30
Scitec Nutrition - Iso Clear Protein
Iso Clear ProteinScitec Nutrition
42,90 40,75
Scitec Nutrition - 100% Beef Muscle
100% Beef MuscleScitec Nutrition
59,90 56,90
Scitec Nutrition - Protein Ice Cream
Protein Ice CreamScitec Nutrition
15,90 15,10
Nutrend - Whey Core
Whey CoreNutrend
22,90 18,30
Scitec Nutrition - Protein Breakfast
Protein BreakfastScitec Nutrition
17,90

Eiwitten/ proteïne is een belangrijke bouwstof voor ons lichaam. Zo ondersteunen proteïne en eiwit supplementen, zoals eiwitshakes en proteïne poeder, namelijk de spieropbouw en het herstel van spieren. Vooral na een lange en intensieve training of wedstrijd is dit waardevol voor (top)sporters. Daarnaast helpen extra eiwitten en proteïne ook in een dieet om extra kilo’s kwijt te raken.

Alles over proteïne en eiwitten…

Wat is het verschil tussen eiwitten en proteïn poeder?

De verschillende termen, ‘eiwitten’ en ‘proteïne’, kunnen nog wel eens voor verwarring zorgen. Zo vragen velen zich af of met eiwitten en proteïne hetzelfde bedoeld wordt en bestaat er een verschil tussen eiwit en proteïne shakes? Ondanks de verschillende benamingen wordt met eiwitten en proteïne exact hetzelfde bedoeld. Proteïne stamt af van het Engelstalige woord ‘protein’. Proteïne met een trema gebruiken wij vanuit de Franse taal.

Waarom eiwitten / proteïne gebruiken?

Het gebruik van eiwitten biedt diverse grote voordelen. In de basis zijn eiwitten / proteïne simpelweg een zeer belangrijke voedingsstof voor je lichaam. Krachtsporters weten het al lang: Eiwitten zijn essentieel voor de spieropbouw. Tijdens het sporten ontstaat er lichte spierschade. Daarom heeft het lichaam extra eiwitten nodig die het lichaam omzet in in aminozuren waardoor spier- en lichaamscellen zich kunnen herstellen. Een snelle en efficiënte manier om eiwitten binnen te krijgen is dus door een eiwitshake of bijvoorbeeld een protein bar te nuttigen. De afgelopen jaren zijn eiwitsupplementen dan ook alsmaar populairder geworden in de fitnesswereld en is proteïne voor fitness niet meer weg te denken.

Eiwitten werken optimaal wanneer je het 10 minuten na de training inneemt. Op dit moment staan alle receptoren open. De spiereiwitsynthese is op dit moment het hoogst, wat ten grondslag ligt aan spieropbouw. Je kunt het vergelijken met vocht waar je lichaam om vraagt na een intensieve hardloopsessie. Na een zware krachttraining ontstaan er lichte scheurtjes in de spieren. Het lichaam vraagt nu om eiwitten (aminozuren) waarmee de scheurtjes geheeld kunnen worden. Proteïne zorgt dus voor spierherstel en spieropbouw.

Train je 5-6 keer in de week? Dan heeft jouw lichaam nog een veel grotere behoefte aan eiwitten. Neem bijvoorbeeld ook voor het sporten al eiwitten, zodat het lichaam alvast kan beginnen met voor verteren en eerder kan beginnen aan de reparatie of te wel spierherstel.

Eiwitsupplementen voor het afvallen

Naast het gebruik van eiwitten / proteïne voor spieropbouw, kunnen eiwitsupplementen ook worden gebruikt bij het afvallen. Het innemen van voldoende eiwitten, in combinatie met krachttraining, kan ondersteunen bij gewichtsverlies en gewichtsbehoud. Hierbij is het van belang om te onthouden dat eiwitten enkel ondersteunend zijn. Zonder een juist voedingspatroon en de juiste training heeft het nihil effect.

Er zijn verschillende soorten eiwitten. Melk eiwitten verteerd het lichaam langzamer. Het grote voordeel hiervan is dat je, na het innemen van het eiwit supplement, minder snel honger zal hebben. Je zult dus minder snel verleid worden om andere dingen te eten. En dat is, zeker gezien het feit dat vele krachtsporters een specifiek voedingsschema volgen, wel zo fijn. Eiwitten voorkomen het afbreken van spieren tijdens het afvallen en bijkomend voordeel is dat je zo beter op gewicht blijft na het afvallen.

Soorten eiwitten

Er zijn diverse eiwitten soorten en daar komt bij dat de keuze voor de manier om eiwitten in te nemen, voor iedereen verschillend is. Zo kan je voorkeur ten eerste uitgaan naar de natuurlijke of dierlijke producten. Hierbij kun je denken aan erwten, kwark, geitenmelk of hennepzaad. Ten tweede kun je juist de voorkeur hebben voor het innemen van eiwitten in de vorm van shakes en poeder. Onder sporters zijn eiwitten het meest populaire supplement en het aanbod in soorten eiwitten is daardoor overweldigend. Een van de populairste vormen van eiwitpoeder is whey proteïne. Whey is een natuurlijk product dat vrijkomt bij de productie van kaas. Het eiwit is afkomstig uit koemelk, maar bevat weinig lactose waardoor het makkelijk verteerbaar is voor je lichaam. Daarnaast zijn er ook steeds meer plantaardige eiwitten op de markt. Dit wordt vaak gemaakt van eiwitten uit soja, erwten of quinoa bijvoorbeeld. Sommigen prefereren plantaardige eiwitten omdat zij een speciaal dieet volgen. Wel is het zo dat dierlijke eiwitten een hogere aminozuur waarde hebben.

Eiwitshakes en poeder

Hoe kom je erachter wat voor jou het beste eiwit supplement is? Dit is afhankelijk van jouw trainingsdoel. Kies je bijvoorbeeld een eiwitshake voor spieropbouw en spiermassa? Of ben je juist op zoek naar proteïne om je te helpen bij het afvallen? Door het ruime aanbod aan eiwit supplementen is er voor ieder wat wils. Onze persoonlijke voorkeur gaat uit naar 100% whey protein - M Double You of Pure Whey van Performance Sport Nutrition.

Eiwitten in Voeding: Meer dan Alleen Shakes

Bij House of Nutrition begrijpen we dat eiwitten in verschillende vormen voorkomen. Daarom hebben we niet alleen hoogwaardige eiwitshakes, maar ook voedzame eiwitrepen en andere producten met veel eiwitten in ons assortiment. Een eiwitreep is perfect voor onderweg, en onze voedingsdeskundigen hebben gezorgd voor een perfecte balans tussen smaak en voedingswaarde. Als je het hebt over eiwitten voeding dan is een eiwit pannenkoekje ook een must. Ook daar hebben we eiwit pancake mixen voor je in ons assortiment.

Kies voor Kwaliteit met Caseïne Eiwit en Whey Isolaat

Onze selectie omvat niet alleen standaard eiwitproducten, maar ook gespecialiseerde varianten zoals caseïne eiwit en whey isolaat. Deze hoogwaardige eiwitbronnen worden zorgvuldig verwerkt om de zuiverste vorm van casseine eiwitshake en whey isolaat eiwitshake te leveren, waardoor je lichaam optimaal profiteert.

Waarom Kiezen voor Onze Eiwitproducten?

  • Hoogwaardige Ingrediënten: Onze producten worden vervaardigd met de hoogste kwaliteit ingrediënten voor maximale voedingswaarde.
  • Smaakvolle Variëteit: Ontdek een wereld van smaken met onze diverse assortiment, van klassieke smaken tot verrassende combinaties.
  • Deskundig Advies: Onze voedingsdeskundigen staan klaar om je te begeleiden bij het kiezen van het juiste product voor jouw behoeften.
  • Snel en Gemakkelijk Besteld: Bestel eenvoudig online en laat je favoriete eiwitproducten bij jou thuis bezorgen.

Natuurlijke Proteïne en Collagène: Ontdek de Kracht van Collagene en Whey Proteïne

In de wereld van gezondheid en welzijn zijn natuurlijke proteïnen en collagène de sleutel tot een gezond en evenwichtig leven. Proteïne, proteine, en proteiné - hoe je het ook spelt, deze essentiële bouwstenen van ons lichaam zijn van cruciaal belang voor spieropbouw, herstel en algehele vitaliteit. Bijzonder opmerkelijk is collagène, een eiwit dat niet alleen onze huid verstevigt maar ook onze gewrichten ondersteunt, terwijl collagènes en collagene marin rijke bronnen zijn van deze essentiële voedingsstof.

Als je op zoek bent naar hoogwaardige proteïne, is whey proteïne de gouden standaard. Of je het nu kent als protéine whey, protéines whey, of proteine la whey, deze vorm van proteïne wordt snel opgenomen en biedt een scala aan aminozuren die je lichaam nodig heeft voor optimale prestaties. Met de kracht van proteïne en collagène achter je, kun je streven naar een gezondere levensstijl en een sterker, energieker jij. Ontdek vandaag nog de voordelen van natuurlijke proteïne en collagène voor een betere jij.

Proteïne kopen

Voor het kopen van eiwitten of proteïne ben je bij ons aan het juiste adres. House of Nutrition beschikt over een breed aanbod protein shakes en proteïne poeder wat het online bestellen van proteïne gemakkelijk maakt. Daarnaast profiteer je bij bestellingen vanaf €40,- van gratis verzending én al bestel je voor 10:00 op een doordeweekse dag, dan heb je jouw proteïne of eiwit supplement dezelfde dag al in huis. Voeg vandaag nog de kracht van eiwitten toe aan je dagelijkse routine. Ontdek onze eiwitshakes, eiwitrepen, caseïne eiwit, whey isolaat en meer. Verbeter je gezondheid, maximaliseer je sportprestaties en bereik je doelen met de hoogwaardige eiwitproducten. Eiwitten eten was nog nooit zo makkelijk. Genoeg reden dus om je eiwit supplementen en proteïne te kopen bij House of Nutrition.

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.