Filters

Eiwitten/Proteïne
Dieetwensen
Gewicht
Inhoud per fles
Merken
Smaken
Sportdoel
Vorm

Lactosevrije eiwitten

Lees meer over lactosevrije eiwitten...

Lactosevrije eiwitshakes

Doe jij aan krachtsport? Dan drink je vast ook graag proteine shakes na een intensieve workout. Eiwitten ondersteunen namelijk de spieropbouw en het herstel van spieren. Tegenwoordig zijn er talloze eiwitshakes op het internet te vinden en veel daarvan hebben net een andere samenstelling van eiwitten en daarmee een andere werking. Op deze pagina vind je lactosevrije eiwitshakes. Mensen die lactose intolerant zijn kunnen namelijk vervelende klachten ervaren bij het drinken van een eiwitshake die wel lactose bevat zoals whey protein, whey hydrolisaat of Milk & Whey. Gelukkig hebben wij genoeg alternatieven! Lees meer...

ProPud - Protein Milkshake (8-Pack)
Protein Milkshake (8-Pack)ProPud
18,90
Scitec Nutrition - 100% Vegan Protein
100% Vegan ProteinScitec Nutrition
34,90 33,15
Scitec Nutrition - 100% Beef Protein
100% Beef ProteinScitec Nutrition
31,90 30,30
Scitec Nutrition - 100% Beef Muscle
100% Beef MuscleScitec Nutrition
59,90 56,90

Lactosevrije eiwitshakes

Doe jij aan krachtsport? Dan drink je vast ook graag proteine shakes na een intensieve workout. Eiwitten ondersteunen namelijk de spieropbouw en het herstel van spieren. Tegenwoordig zijn er talloze eiwitshakes op het internet te vinden en veel daarvan hebben net een andere samenstelling van eiwitten en daarmee een andere werking. Op deze pagina vind je lactosevrije eiwitshakes. Mensen die lactose intolerant zijn kunnen namelijk vervelende klachten ervaren bij het drinken van een eiwitshake die wel lactose bevat zoals whey protein, whey hydrolisaat of Milk & Whey. Gelukkig hebben wij genoeg alternatieven!

Waarom geen lactose eten of drinken?

Wist je dat er heel veel mensen in de wereld lactose intolerant zijn? Meer dan 70% van de wereldbevolking heeft te maken met lactose intolerantie. Maar wat houdt dit precies in? Een intolerantie is een reactie van het lichaam op bepaalde voedingsmiddelen. In dit geval lactose wat ook wel melksuiker genoemd wordt. Normaal splitst het enzym lactase de lactose in glucose en galactose. Als je intolerant bent dan heb je een tekort aan lactose waardoor de splitsing niet plaatsvindt en de bacteriën in je lichaam de lactose aanvallen. Klachten die je kunt ervaren zijn buikpijn, misselijkheid of zelfs braken.

En dat wil je natuurlijk voorkomen! Als je een eiwitshake zonder lactose zoekt dan zal je al snel tot de conclusie komen dat de meest populaire shakes met wei-eiwit of caseïne eiwit geen optie zijn. Deze shakes zijn namelijk gemaakt op basis van koemelk. Maar eiwit kun je ook halen uit andere bronnen zoals biefstuk-eiwit, soja-eiwit en erwten-eiwit.

Welke lactosevrije opties zijn er?

In ons assortiment hebben we meerdere soorten eiwitshakes van verschillende eiwitbronnen. Zo hebben we beef protein van Scitec Nutrition. Ook vegan shakes worden steeds populairder die als bijkomend voordeel hebben dat ze ook geen lactose bevatten. Bekijk eens onze nieuwe vegan eiwitshakevan Scitec Nutrition gemaakt van erwten-, rijst-, pompoen-, kokos- en granaatappel eiwit. Bovendien bevat de shake geen suiker en conserveringsmiddelen en is nog eens glutenvrij.

Beef protein

Beef protein is vervaardigd uit gehydroliseerde eiwitten van rund. Deze eiwitshakes passen ook perfect binnen een koolhydraatarm dieet! Omdat het gaat over een dierlijk eiwit bevat het namelijk weinig koolhydraten en maar een kleine hoeveelheid vet. Beef concentrate is een compleet eiwit wat terug te zien is aan het aminozuurprofiel. Deze eiwitshakes zijn dus perfect als je lactose intolerant bent. Daarnaast bevat het geen soja en gluten, dus ook bij deze intoleranties is beef protein de perfecte keuze voor jou!

Vegan eiwitshakes

Ook vegan eiwitshakes zijn lactosevrij en bieden daarom een mooie uitkomst als je lactose intolerant bent. Vegan eiwitshakes worden gemaakt uit verschillende plantaardige eiwitbronnen zoals rijst, erwten, soja en hennep bijvoorbeeld. In onze shop vind je bijvoorbeeld de 100% Plant Protein van Scitec Nutrition die gemaakt is uit erwten proteine isolaat. Erwten eiwit poeder wordt gemaakt van gele spliterwten. Het is vezelrijk, vetvrij, cholesterolvrij, glutenvrij en makkelijk te verteren. Het bevat ook alle essentiële aminozuren, maar is wel laag in cysteïne en methionine.

Lactosevrije eiwitshakes kopen bij House of Nutrition

Kortom: lactosevrije proteine poeder of lactosevrije shakes koop je gewoon bij House of Nutrition! Eiwitshakes zonder lactose passen namelijk perfect binnen ieder sportdoel. Afvallen, droog trainen of spieropbouw is dus allemaal geen probleem. Bij ons scoor je altijd producten van kwaliteit, want wij maken een zorgvuldige selectie van merken. Plaats jouw bestelling op werkdagen voor 23:59 uur, dan kan je het morgen nog verwachten!

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.