Filters

Eiwitten/Proteïne
Dieetwensen
Gewicht
Merken
Smaken
Sportdoel
Vorm

Whey hydrolisaat

Lees meer over whey hydrolisaat...

Whey hydrolisaat is een eiwit dat het snelst wordt opgenomen door je lichaam. Heb jij snel problemen met je spijsvertering zoals lactose of gluten intolerantie, dan is whey hydrolisaat de beste keuze. Razend populair onder sporters door de snelle opname door het lichaam en daardoor direct ondersteuning bij spierherstel en spieropbouw.  Lees meer...

OP=OP
First Class Nutrition - Clear Whey
Clear WheyFirst Class Nutrition
21,90 15,90
Test Box
First Class Nutrition - Clear Whey Mix Box
Clear Whey Mix BoxFirst Class Nutrition
49,25 30,00
Scitec Nutrition - 100% Hydro Isolate
100% Hydro IsolateScitec Nutrition
39,90 37,50

Whey hydrolisaat is een eiwit dat het snelst wordt opgenomen door je lichaam. Heb jij snel problemen met je spijsvertering zoals lactose of gluten intolerantie, dan is whey hydrolisaat de beste keuze. Razend populair onder sporters door de snelle opname door het lichaam en daardoor direct ondersteuning bij spierherstel en spieropbouw. 

Wat is een Whey Hydrolisaat?

Whey hydrolisaat is verder bewerkt dan isolaat of concentraat o.a. met enzymen waardoor het zuiverder is en nog sneller opgenomen wordt door het lichaam. Het is het zeer licht verteerbaar. De aminozuurketens zijn zo ver afgebroken bevat het zeer weinig vet, lactose en koolhydraten en daardoor ook vrij van allergenen. 

Hoog eiwitgehalte! 

Een hydrolisaat is de meest dure vorm van een eiwitshake. Puur, extra bewerkt en ver voor verteerd en daardoor wordt het snel door je lichaam opgenomen. Door de bewerking is het een dure manier van produceren. Hierdoor is hydrolisaat duurder dan isolaat en concentraat. Daar tegenover staat dat het een hoog eiwitgehalte heeft en dat heeft natuurlijk zijn voordelen. Snelle opname, hoog eiwitgehalte, zuiver, geen allergenen. 
Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.