0 Artikelen in winkelwagen
voor een totaal van € 0,00 view Checkout
Performance Nutrition FLUID FIGHTER 90 caps
Print Product
€ 13,90
please-select-all-types

Natuurlijke vocht afdrijver


Fluid fighter van Performance helpt het overtollige vocht uit je lichaam te verwijderen op een natuurlijke wijze, een natuurlijke manier van vocht afdrijven. Het voedingssupplement is op basis van 4 plantensoorten en met toevoeging van vitamine B6 dat bijdraagt tot een normaal energie metabolisme.


Lichter en slanker

Fluid Fighter is een natuurlijk voedingssupplement op basis van 4 plantensoorten. Deze plantensoorten staan bekend om het vochtafdrijvend vermogen. We hebben het dan over: Bucco, heermoes, klitwortel en peterselie. Deze 100% natuurlijke formule zal op een zachte natuurlijke wijze het overtollige vocht uit je lichaam helpen verwijderen. Hierdoor voel je je lichter en slanker. Doordat Fluid Fighter volledig natuurlijk is, is er geen kans op gewenning of ongewenste bijwerkingen. Het bevat tevens Vitamine B6 dat een gunstige invloed heeft op de productie en verbranding van eiwitten en koolhydraten. Ben je bezig met het droogtrainen voor een wedstrijd of kan jij wel een supplement gebruiken om je te ondersteunen? Kies dan voor Fluid Fighter.90 caps
gebruiksaanwijzingen
Waarschuwingen
Allergenen
Nutritionele waarde per
Ingrediënten
Fluid Fighter van Performance ingredi?nten:

kaliumcitraat, capsule: gelatine, Buchu-blaasextract (Agathosma betulina), peterseliewortelextract (Petroselinum crispum), kliswortelextract (Arctium lappa), extract van heermoes (Equisetum arvense), antiklontermiddelen: magnesiumstearaat en siliciumdioxide, kleurstof: titaandioxide.


GEBRUIKSAANWIJZING:
Neem 3 x 1 capsule per dag in 250 ml water
Fluid Fighter van Performance voedingswaarden:
/ 3 caps
Kalium300mg
Buchu-blad225mg
Peterseliewortel150mg
Burdock root150mg
Delen van heermoes150mg

reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit product gegeven