Fluid Fighter is een natuurlijk voedingssupplement op basis van 4 plantensoorten. Deze plantensoorten staan bekend om het vocht afdrijvend vermogen. We hebben het dan over: Bucco, heermoes, klitwortel en peterselie. 

  • 100% natuurlijk 
  • Helpt overtollig vocht te verwijderen 
  • Met toegevoegde Vitamine B6 
  • Ideaal voor een wedstrijdvoorbereiding 
  • Zonder bijwerkingen

18,90 16,45
Beschrijving

Natuurlijke vocht afdrijver 

Fluid fighter van Performance helpt het overtollige vocht uit je lichaam te verwijderen op een natuurlijke wijze, een natuurlijke manier van vocht afdrijven. Het voedingssupplement is op basis van 4 plantensoorten en met toevoeging van vitamine B6 dat bijdraagt tot een normaal energie metabolisme.

Helpt overtollig vocht te verwijderen

Fluid Fighter is een natuurlijk voedingssupplement op basis van 4 plantensoorten. Deze plantensoorten staan bekend om het vocht afdrijvend vermogen. We hebben het dan over: Bucco, heermoes, klitwortel en peterselie. Deze 100% natuurlijke formule zal op een zachte natuurlijke wijze het overtollige vocht uit je lichaam helpen verwijderen. Hierdoor voel je je lichter en slanker. Doordat Fluid Fighter volledig natuurlijk is, is er geen kans op gewenning of ongewenste bijwerkingen. Het bevat tevens Vitamine B6 dat een gunstige invloed heeft op de productie en verbranding van eiwitten en koolhydraten. Ben je bezig met het droogtrainen voor een wedstrijd of kan jij wel een supplement gebruiken om je te ondersteunen? Kies dan voor Fluid Fighter.

Voedingswaarde
Fluid Fighter van Performance voedingswaarden: 
/ 3 caps
Kalium300mg
Buchu-blad225mg
Peterseliewortel150mg
Burdock root150mg
Delen van heermoes150mg
Ingrediënten

kaliumcitraat, capsule: gelatine, Buchu-blaasextract (Agathosma betulina), peterseliewortelextract (Petroselinum crispum), kliswortelextract (Arctium lappa), extract van heermoes (Equisetum arvense), antiklontermiddelen: magnesiumstearaat en siliciumdioxide.

Gebruiksaanwijzing

GEBRUIKSAANWIJZING:Neem 3 x 1 capsule per dag in 250 ml water

Allergenen Info

Niet bekend

Bewaaradvies

Koel en droog bewaren. 

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.