L-Glutamine is een aminozuur voor spiergroei/herstel.  

  • Voorkomt het afbreken van spierweefsel 
  • Helpt spierherstel 
  • Celgroei 
  • Stimuleert glycogeensynthese 
  • Ideaal in periodes van stress, zware trainingen en bij herstel van letsels

 
Tijdelijk uitverkocht
Beschrijving

Sneller herstellen en meer spiermassa?

L-Glutamine is een semi-essentieel aminozuur dat een een sleutelrol heeft in het anabolisme van eiwitten in je lichaam. Tijdens een intensieve training hebben je spiercellen grote hoeveelheden glutamine nodig.  Dit betekent dat er na een training glutamine moet worden aangevuld omdat anders, naast een onvolledig herstel, ook spierweefsel verloren gaat. Als je lichaam niet over voldoende glutamine beschikt, wordt het uit je spieren genomen en zal dit tot tot verlies van spiermassa leiden.

Geef je immuumsysteem een boost!

Door zijn bouwkwaliteiten wordt glutamine als supplement gebruikt tijdens periodes van stress (mentaal en fysiek), bij intensieve trainingen en bij herstel na een letsel of operatie. Glutamine is essentieel voor je celgroei en is de belangrijkste brandstof voor je immuunsysteem. Het stimuleert je glycogeensynthese in de lever en spieren en vermindert de verzuring van je spieren na training. Glutamine helpt om een ??positieve stikstofbalans te verkrijgen, waardoor nog meer spiergroei mogelijk is.

Voedingswaarde

L-Glutamine van Performance voedingswaarden: 

/ 10 caps
L-Glutamine5000mg
   Waarvan L-glutamine is gekoppeld aan een peptide280mg
Ingrediënten
L-Glutamine van Performance ingrediënten: L-glutamine, capsule (gelatine, kleurstoffen: E171 [nano], E122 [nano], E133),  tarweproteïnehydrolysaat , antiklontermiddelen (magnesiumstearaat, siliciumdioxide [nano]).  
Gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing: Neem maximum 10 capsules per dag, 5 capsules tweemaal daags, met 250 ml vloeistof (bij voorkeur fruitsap), tijdens de maaltijd, voor de training en voor het slapen

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.