Het aminozuur L-glutamine is aanwezig in spierweefsel en wordt door het lichaam zelf aangemaakt en is het meest voorkomende vrije aminozuur in ons lichaam en is een semi-essentieel aminozuur.

  • Meest zuivere Glutamine
  • Poeder makkelijk te verwerken in jouw favoriete een shake, sap enz..
  • Zeer snelle opname in het lichaam
  • Ideaal voor, tijdens of na een training
  • Glutamine is een semi-essentieel aminozuur
24,95 12,50
Beschrijving

Wat is een semi essentieel aminozuur

Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten en spelen een essentiële rol in verschillende biologische processen in het menselijk lichaam. Er zijn in totaal 20 verschillende aminozuren die worden gebruikt om eiwitten te bouwen. Deze aminozuren kunnen worden onderverdeeld in twee categorieën: essentiële aminozuren en niet-essentiële aminozuren.

Essentiële aminozuren zijn aminozuren die het menselijk lichaam niet zelf kan produceren in voldoende hoeveelheden en daarom moeten worden verkregen via de voeding. Als een aminozuur semi-essentieel is, betekent dit dat het normaal gesproken door het lichaam kan worden geproduceerd, maar onder bepaalde omstandigheden, zoals ziekte of stress, kan de natuurlijke productie mogelijk niet voldoende zijn. In dergelijke gevallen moeten deze aminozuren ook worden verkregen via voeding of supplementen.

Bekende voorbeelden van semi-essentiële aminozuren zijn arginine, cysteïne, tyrosine, ornithine, proline, serine, glycine en glutamine. Het is belangrijk om een uitgebalanceerd dieet te hebben om ervoor te zorgen dat het lichaam voldoende van deze aminozuren krijgt, vooral in situaties waarin de behoefte aan deze aminozuren verhoogd is, zoals tijdens herstel na ziekte of intensieve lichamelijke activiteit.


* Onze mogelijkheid om informatie te verstrekken over supplementen wordt beïnvloed door strenge EU-richtlijnen. We mogen alleen claims delen die zijn goedgekeurd en vermeld staan in de EU-database. Resultaten van wetenschappelijke onderzoeken die niet zijn voorgelegd ter goedkeuring aan de EU kunnen we doorgaans niet delen.

Indien u specifieke vragen heeft over dit product, nodigen we u uit om contact op te nemen met onze klantenservice. Zij staan klaar om u persoonlijk advies te geven info@houseofnutrition.nl

Voedingswaarde

Voedingswaarden

100 g

5g
Energie397.20 kcal/1664.27 kJ19.86 kcal/83.21 kJ
Protein0 g0 g
Koolhydraten0 g0 g
Vetten0 g0 g
L-Glutamine100 g5 g


Ingrediënten

Pure 100% farmaceutische L-glutamine

Gebruiksaanwijzing

Neem 5 tot 10 gram voor het slapen gaan. Neem in met water/fruitsap. Neem niet meer dan 20 gram per dag.

Voedingssupplementen mogen niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. 

Allergenen Info

Niet bekend

Bewaaradvies

Bewaren op een koele, droge plek.

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.