Joint Support bevat glucosamine, chondroïtine en MSM, wat ook in erg kleine hoeveelheden terug te vinden is in kraakbeen. Beide natuurlijke bestanddelen helpen pas na enkele weken in te nemen en zijn dus niet geschikt om snel pijn te behandelen. Het is belangrijk Joint Support preventief in te nemen. 

 • Ondersteuning voor jouw gewrichten 
 • Preventief gebruik 
 • Bevat glucosamine 
 • Bevat chondroïtine 
 • Helpt kraakbeen in stand te houden

  26,70 24,03
  Beschrijving

  Heb jij wel eens gewrichtspijn?

  Als sporter krijg je wel eens te kampen met gewrichtspijnen. Door herhaaldelijk te trainen worden steeds dezelfde gewrichten belast. Kraakbeen wordt afgebroken en leidt uiteindelijk tot pijn. Ook door het ouder worden komt er slijtage op je gewrichten wat tot heel wat ongemakken kan zorgen.

  Neem Joint Support preventief

  Joint Support bevat glucosamine, chondroïtine en MSM, wat ook in erg kleine hoeveelheden terug te vinden is in je kraakbeen. Beide natuurlijke bestanddelen helpen pas na enkele weken en zijn dus niet geschikt om snel pijn te behandelen. Het is belangrijk Joint Support preventief te nemen.

  Glucosamine is een bouwstof van kraakbeen en bindweefsel en wordt gebruikt voor het onderhoud van gewrichten en pezen. Het stimuleert de productie van glycosaminoglycanen in het lichaam, een stof die voor stevigheid en soepelheid van de gewrichten zorgt.

  Chondroïtine  is een bestandsdeel in weefsels met hoog collageengehalte in o.a. botten, kraakbeen, bindweefsel, pezen, huid en bloedvaten. Het draagt bij aan gezonde, soepele gewrichten en helpt om klachten van gewrichtsslijtage (artrose, osteoartritis) in o.a. rug, nek, knie, heup, vingers en kaakgewricht tegen te gaan. Chondroïtine heeft een positieve invloed op de gewrichten (helpt kraakbeenafbraak tegen te gaan en stimuleert de aanmaak van kraakbeen en betere gewrichtssmering) en heeft een pijnstillende en ontstekingsremmende werking.


   
  Voedingswaarde
  Joint Support van Performance voedingswaarden: 
  3 capsules
  Glucosaminesulfaat1225 mg
  Chondroïtinesulfaat900 mg
  Magnesium2,7 mg
  Koper1,5 mg
  Ingrediënten
  Joint Support van Performance ingrediënten: Glucosaminesulfaat (afkomstig van schaaldieren), chondroïtinesulfaat, vulmiddel: microkristallijne cellulose, mangaancitraat, kopercitraat, capsule: gelatine  
  Gebruiksaanwijzing

  Neem 2 tabletten per dag, 1 in de ochtend en 1 in de avond. De dagelijkse aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden.

  Allergenen Info

  schaaldieren

  Bewaaradvies

  Goed gesloten bewaren op een droge en koele plaats. Buiten bereik van kinderen houden.

  Je winkelmandje is leeg.

  Verlanglijstje

  Je verlanglijstje is leeg.