King Creatine is de koning van de zware workouts! Het bevat een multi-creatine matrix gemaakt van 3 essentiële mengsels voor de perfecte ontwikkeling van je spieren: creatine citraat, Micro Tech gemicroniseeerde creatine monohydraat en creatine fosfaat. 

  • Verbetert de prestaties bij explosieve krachtsinspanningen
  • Ondersteunt meer/sterkere spieren/spieropbouw/spierkracht bij/i.c.m. explosieve krachtsinspanningen
  • Voor meer kracht bij explosieve krachtsinspanningen
  • Verhoogt de fysieke prestaties in opeenvolgende reeksen korte, hoogintensieve oefeningen
  • Verrijkt met vitamine B3 en aminozuren die gericht zijn op spierontwikkeling

 
Tijdelijk uitverkocht
Beschrijving

Als je aan krachtsport doet, maak je vaak korte en intensieve bewegingen waardoor je lichaam aanspraak maakt op ATP (adenosinetrifosfaat). ATP gaat de verzuring van je spieren tegen, waardoor je meer uit je training kan halen. Helaas is ATP een stofje dat snel opraakt. Creatine is een lichaamseigen stof en vind je ook in vlees en vis. Je lichaam maakt creatine aan uit de aminozuren arginine, methionine en glycine. Het voordeel van creatine is dat het bijdraagt aan de aanmaak van ATP, waardoor je langer en intensiever kan trainen. Dit is met name zeer voordelig als je aan krachtsporten doet. Van creatine in een dagelijkse dosis van ten minste 3 gram is wetenschappelijk bewezen dat het de fysieke prestaties in opeenvolgende reeksen korte, hoogintensieve oefeningen, zoals krachttraining en interval cardio verbetert en de spiergroei/(vetvrije)spiermassa bij explosieve krachtsinspanningen stimuleert.

Ben je op zoek naar de beste bron van creatine voor maximale spierkracht? Maak dan kennis met de koning van creatine – Scitec Nutrition King Creatine.

King Creatine is de koning voor de zware workouts! Het bevat een multi-creatine matrix gemaakt van 3 essentiële mengsels voor de perfecte ontwikkeling van je spieren: creatine citraat, Micro Tech gemicroniseeerde creatine monohydraat en creatine fosfaat.

King Creatine is een complexe bio-energetische creatine (het stimuleert de natuurlijke productie van explosieve energie in het lichaam), exclusief ontworpen voor zeer intensieve workouts. King Creatine bevat aminozuren die essentieel zijn voor spierontwikkeling.

Ook bevat het vitamine B3 dat de volgende gunstige fysiologische effecten met zich meebrengt*:

  • Vermindering van vermoeidheid
  • Ondersteunt een normaal energieleverend metabolisme
  • Draagt bij aan de normale werking van het zenuwstelsel

* Deze verklaringen zijn wetenschappelijk bewezen door de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA) en goedgekeurd door de Europese Commissie (EC).

Voedingswaarde
De voedingswaarden van Scitec Nutrition King Creatine:
Portiegrootte: 4 capsulesPorties per verpakking: 30
Hoeveelheid per portieNRV% *Hoeveelheid per portieNRV% *
Vitamine B3 (niacine)2,5 mg NE16%
Multi-Creatine Matrix4000 mgL-Lysine HCl [80% L-Lysine]100 mg
(Creatine Citraat, Creatine watervrij, Creatine Monohydraat, MicronTec Gemicroniseerd Creatine Monohydraat)L-Leucine100 mg
waarvan pure creatine3194 mgAlfa-liponzuur100 mg
Ondersteunende matrix543 mgAlfa-ketoglutaraat calcium40 mg
L-Arginine HCl [83% L-Arginine]200 mgnicotinamide2,5 mg
* NRV%: Nutrient Reference Value
Ingrediënten
De ingredienten van Scitec Nutrition King Creatine: Creatine Citraat, Creatine watervrij, Rundergelatine, Creatine Monohydraat, MicronTec Gemicroniseerd Creatine Monohydraat, L-Arginine HCl, Antiklontermiddel (Magnesiumstearaat), Alfa Liponzuur, L-Leucine, L-Lysine HCl, Alfa-ketoglutaraat Calcium, Kleuren (Titaniumdioxide, Black Iron Oxide, Brilliant Black BN), Nicotinamide
Gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing: Neem 4 capsules per dag, bij voorkeur na de training of vóór een maaltijd op rustdagen. Neem voor een 'laadperiode' dagelijks een portie voor elke 15 kg lichaamsgewicht (op deze manier zal Creatine je spieren sneller verzadigen). Verspreid deze porties gedurende de dag en neem ze voor de maaltijd in. Neem na 5 dagen slechts één portie per dag ter onderhoud.

Belangrijk: Gebruik dit product in combinatie met voedsel als onderdeel van een gezond, uitgebalanceerd dieet, niet als vervanging daarvan. Buiten het bereik van kinderen houden! De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Allergenen Info

Allergenen info: Gefabriceerd in een faciliteit die melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, selderij, vis en schaaldieren verwerkt.

King Creatine

Scitec Nutrition

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.