L-carnitine bevordert niet alleen vetverbranding , maar ook eiwitsynthese en het vermindert de afbraak van aminozuren. Dit helpt om uw prestaties te optimaliseren en stimuleert uw herstelproces. L-Carnitine komt van nature voor in ons lichaam en in gezonde voeding. 

 • Ondersteunt het vet metabolisme 
 • Bevordert eiwitsynthese 
 • Optimaliseert prestaties en herstel 
 • Natuurlijke substantie 
 • Veilig zonder bijwerkingen

  16,90
  Beschrijving

  Verhoogt vetverbranding en helpt bij herstel en opbouw van spieren

  L-Carnitine van Performance is een natuurlijke stof die een essentiële rol speelt in de energiehuishouding van de spiercellen en de vetstofwisseling. Ze transporteren de vetzuren sneller naar de mitochondriën in de spiercellen. L-Carnitine komt van nature voor in ons lichaam en in onze voeding. Het is een veilige stof en kan worden genomen over een lange termijn zonder bijwerkingen. In de sportwereld is L-Carnitine bekend als dé vetverbrander !

  Langer doorgaan door uitstel van vermoeidheid

  Het helpt om tijdens het sporten makkelijker vet om te zetten in energie met als resultaat dat men overtollige vetten kan verbranden. Het is wetenschappelijk bewezen dat L-Carnitine helpt bij het optimaliseren van prestaties, de vermoeidheid uitstelt en het herstelproces stimuleert. Onderzoekers merkten een daling in de productie van vrije radicalen, minder weefselbeschadiging en verminderde spierpijn na trainingen. L-Carnitine bevordert de eiwitsynthese en de vorming van droge spiermassa en vermindert de afbraak van aminozuren.

  Blijf op gewicht

  PERFORMANCE L-Carnitine levert tevens een belangrijke bijdrage aan de beheersing van het lichaamsgewicht als onderdeel van een dieet. Studies tonen aan dat een combinatie van L-Carnitine, een verminderde calorie inname bij voorkeur in combinatie met lichaamsbeweging, kan leiden tot een gezonder lichaamsgewicht. Als PERFORMANCE L-Carnitine wordt ingenomen op hetzelfde tijdstip als vet, worden de vetten sneller verbrand en minder vet wordt opgeslagen in de lichaamsweefsels.

  Voedingswaarde

  L-Carnitine van Performance voedingswaarden: 

  / 4 caps
  L-carnitine2000mg
  Ingrediënten

  L-Carnitine van Performance ingrediënten: L-carnitine L-tartraat, capsule (vegan gelatine), kleurstoffen: E171 en E172, antiklontermiddelen (magnesiumstearaat en siliciumdioxide).

  Gebruiksaanwijzing

  GEBRUIKSAANWIJZING: Neem 2 capsules op een warme maag en 2 capsules 15 minuten voor het sporten

  Bewaaradvies

  Op een koele en droge plaats bewaren. 

  Je winkelmandje is leeg.

  Verlanglijstje

  Je verlanglijstje is leeg.