Maxalean is een van de beste ondersteuning voor vetverbranding die op de markt te verkrijgen is. Het helpt je lichaam net dat beetje extra vet te verliezen op een veilige manier. Maxalean bevat tal van ingrediënten met thermogene en afslankende effecten. 

 • Uitstekende vetverbrander met thermogenetisch effect 
 • Bevat L-carnitine, inositol, choline, citrus aurantium en cayenne 
 • Geen verlies van energie

  23,50 21,15
  Beschrijving

  Uitstekende vetverbrander

  Maxalean is een van de beste ondersteuning voor vetverbranding die op de markt te verkrijgen zijn. Het helpt uw lichaam net da beetje extra te verliezen op een veilige en duurzame manier. Maxalean bevat tal van ingrediënten met een thermogene en afslankende effecten.

  Cayenne peper en thermogene eigenschappen

  Cayenne peper is rijk aan capsaïne en is een grote bron van vitamine A, B-complex en C. De consumptie van cayenne heeft voordelen voor de gehele bloedsomloop. Door de thermogene eigenschappen zal het u lichaam ondersteunen voor u energieverbruik te verhogen door middel van vetzuren. Het versnelt de stofwisseling en verhoogt het energiepijl, wat zo het gewichtsverlies stimuleert.

  Vetzuren Choline en inositol

  Choline en inositol zijn interactief en betrokken bij de transformatie van vetzuren. Deze vetzuren gaan vervolgens naar de bloedstroom, waardoor ze terecht komen in de spiercellen waar ze worden verbrand voor energie.

  L-Carnitine en Citrus aurantium

  L-carnitine bevordert niet alleen vetverbranding , maar ook eiwitsynthese en het vermindert de afbraak van aminozuren. Dit helpt om uw prestaties te optimaliseren en stimuleert uw herstelproces. L-Carnitine komt van nature voor in ons lichaam en in gezonde voeding.
  Synefrine is het belangrijkste ingrediënt dat wordt gewonnen uit Citrus aurantium (bittere sinaasappel). Dit verbetert de thermogene effecten, dus ook het gewichtsverlies, terwijl het de energie verhoogt. De Citrus aurantium bevat ook octopamine. Deze stof zorgt voor het behoud van een goede spiertonus tijdens het dieet. Dit komt door zijn werking op bepaalde hormonen. Octopamine heeft ook thermogene effecten, die gewichtsverlies doen toenemen.

  Maxalean is bedoeld om tijdens het sporten sneller vet te verbranden. Ben jij bezig met droogtrainen (cutten) dan is Maxalean jouw rots in de branding. 

  Voedingswaarde

  4 capsules1 capsule
  Bittere sinasappel extract333 mg83,3 mg
  Waarvan synefrine20 mg5 mg
  L-carnitine500 mg125 mg
  Cayennepeper extract200 mg50 mg
  Waarvan capsaïcine1,4 mg0,35 mg
  Inositol500 mg125 mg
  Choline83 mg21 mg


  Ingrediënten

  INGREDIENTS:L-Carnitine tartrate, inositol, gelatine, dried citrus aurantium extract, choline bitartrate, cayenne pepper extract, silicon dioxide (anti-caking agent), magnesium stearate (thickener), titanium dioxide (colorant). 

  Gebruiksaanwijzing

  Neem 2 capsules in de ochtend bij het ontbijt en 2 bij de lunch. Consumeer op een volle maag.

  Bewaaradvies

  Koel en droog bewaren

  Je winkelmandje is leeg.

  Verlanglijstje

  Je verlanglijstje is leeg.