0 Artikelen in winkelwagen
voor een totaal van € 0,00 view Checkout
Performance Nutrition O Booster 90 capsules
Print Product
€ 22,90
please-select-all-types

Boost yourself, beter uithoudingsvermogen en betere pomp!


Het voedingssupplement _ Booster van Performance met: zink, magnesium, vitamine B6, tribulus, maca en fenegriek voor sporters die hun testosteron een boost willen geven. Elk van deze ingredi?nten stimuleert de productie van testosteron. Alle ingredi?nten samen maakt van deze formule een sterk waardevol supplement voor een optimaal resultaat.


Tribulus Terrestris bevat een hoog gehalte aan Protodioscin en Saponins/Sapogenins. Studies tonen aan dat een voldoende hoog gehalte aan Protodioscin noodzakelijk is om een hoger testosteron effect te krijgen en heeft vaatverwijdende eigenschappen. Dit geeft als resultaat: Een betere ÒpompÓ, meer kracht en een langere uithouding, waardoor sneller extra spiermassa kan gevormd worden.


De Peruaanse ginseng zoals de maca-plant ook wel wordt genoemd en wetenschappelijk bekend als Lepidium meyenii. Macawortel poeder is zeer voedzaam en is een geweldige bron van verschillende belangrijke vitamines en mineralen. Maca kan de trainingsprestaties verbeteren, vooral tijdens duursporten. De effecten op spiermassa en spierkracht moeten echter nog wel verder worden bestudeerd.


Fenegriek is vaak te vinden in de Indiase, Turkse en Perzische keuken. Meerdere studies hebben aangetoond dat het de testosteronniveaus, en in het bijzonder de seksuele prestaties, verbetert. Fenegriek zou onder andere gunstige effecten hebben op het testosteronniveau en het bloedsuikergehalte. Fenegriek (Trigonella foenumgraecum) is wereldwijd gekend door atleten. Het zijn kruiden die een bron van energie zijn en het uithoudingsvermogen en het geheugen verbeteren.


Magnesium is belangrijk voor het behoud van de normale spierfunctie en het behouden van soepele spieren. Een aantal onderzoeken hebben aangetoond dat magnesiumsupplementen de sportprestaties verbeteren.


Zink is nodig bij de opbouw van eiwitten, de groei en ontwikkeling van weefsel, en een goede werking van het afweer-/immuunsysteem.


Vitamine B6 is belangrijk voor de afbraak en opbouw van aminozuren (bouwstenen van eiwitten), een goede werking van de stofwisseling. Vitamine B6 zorgt voor een goede werking van bepaalde hormonen en is nodig voor de groei, goede werking van het zenuwstelsel, de bloedaanmaak en een goede werking van het immuunsysteem.


 90 capsules
gebruiksaanwijzingen
Neem 2 capsules morgens en 2 's avonds
Waarschuwingen
Allergenen
Nutritionele waarde per
Ingrediënten
O Booster van Performance Ingredi?nten

Magnesiumbisglycinaat, kleine waternootextract (Tribulus terrestris), capsule: gelatine, fenegriekzaadextract (Trigonella foenum-graecum), macawortelextract (Lepidium meyenii), zinkbisglycinaat, antiklontermiddel: siliciumdioxide, kleurstof: titaandioxide, vitamine B6 (pyridoxinewaterstofchloride).
O Booster van Performance voedingswaarden:


/ 4 caps
Magnesium300mg
Calcium D-asparaginezuur962mg
Fenegriek (Trigonella foenum - graecum L.)600mg
Maca-wortel (Lepidium meyenii)600mg
Zink22,5mg
Vintamin B66mg
Tribulus Terrestris38mg

 

reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit product gegeven