Voor atleten kan omega 3 de prestaties verbeteren door een betere doorbloeding van de spieren te stimuleren. Hierdoor krijgen de spieren meer zuurstof aangeleverd en wordt de afvoer van afvalstoffen verbeterd waardoor er minder verzuring plaatsvindt. Omega 3 is voor iedereen een goed voedingssupplement om het algemene welzijn te verbeteren!

  • Stimuleert de algemene gezondheid van het lichaam
  • Heilzaam voor de cholesterol
  • Helpt bij de doorbloeding van de spieren.
  • Goed voor het hart- en bloedvatenstelsel

10,90
Beschrijving

Omega 3 capsules, goed voor je gezondheid!

Een onmisbaar voedingssupplement om een gezond lichaam te behouden! Het innemen van Omega 3 van Performance is niet alleen geschikt voor sporters, maar voor iedereen die zijn gezondheid wil behouden. Omega 3 is namelijk een essentieel vetzuur met verschillende voordelen voor het lichaam zoals het ondersteunen van de doorstroming, het controleren van het cholesterolgehalte, het concentratievermogen, de huid, het zenuwstelsel en het houdt spieren en gewrichten soepel.

Goed voor hart- en vaatstelsel

Volgens wetenschappelijk onderzoek helpen visoliesupplementen het ongustige LDL cholesterol en de triglyceridengehaltes te verlagen.

Ondersteunt onze hersenfuncties

Het zenuwstelsels heeft van alle weefsels in het lichaam het hoogste vetpercentage, en ook de hersenen bestaan voor 8% uit omega 3-vetzuren. Dit is ook de reden waarom omega 3-vetzuren bij diverse psychische aandoeningen ingezet.

Ook voor sporters interessant

Voor sporters kan Omega 3 de prestaties verbeteren door een betere doorbloeding van de spieren te stimuleren. Hierdoor krijgen de spieren meer zuurstof aangeleverd en wordt de afvoer van afvalstoffen verbeterd waardoor er minder verzuring plaatsvindt.

Omega 3 is voor iedereen een goed voedingssupplement om het algemene gezondheid te verbeteren!

Voedingswaarde

Omega 3 van Performance voedingswaarden: 

Omega 3 van Performance per 2 capsules
Omega 32000 mg
EPA (33%)660 mg
DHA (22%)440 mg
Vitamine E24 mg
Ingrediënten
Omega 3 van Performance ingrediënten:Visolie, capsule (gelatine, bevochtigingsmiddel: glycerol, gezuiverd water), antioxidant: tocoferolrijke extracten.  
Gebruiksaanwijzing

Hoe te gebruiken: neem 2 softgels per dag met 250 ml water voor elke maaltijd

Bewaaradvies

Koel, donker en droog bewaren. 

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.