Ontbijt taart

Nancy Heijnis
8 september 2020
8 personen
20 minuten
Snack

En wat als je van al je ontbijt ingrediënten nou een taart kon maken? Deze taart heeft alles om je dag goed te starten!

Ingrediënten vulling en topping

600 gram magere Griekse yoghurt

30 gram vanille whey (Performance Pure Whey)4 blaadjes gelatinescheutje (plantaardige) melkenkele druppels citroensapongezoete frambozenjam

Ingrediënten bodem

100 gram havermout

40 gram GOT7 Protein Spread Hazelnootpasta

10 gram honing

Bereiding bodem

  1. Meng de havermout, de protein spread hazelnootpasta en honing en verdeel over de bodem van een springvorm.
  2. Druk het mengsel goed aan.

Bereiding vulling en topping

  1. Week de gelatine in koud water, knijp ze uit en los deze op in een scheutje melk op een zacht vuurtje.
  2. Mix de yoghurt, whey, gelatine en citroensap en stort het mengsel uit over de bodem. Zet de springvorm een paar uur (of ‘s nachts) in de koelkast en bestrijk deze met de ongezoete jam.

Macro’s:
155 kcal per stuk
C40%
F20%
P40%

Andere recepten lezen

Moederdag kwarktaart

Lees meer >

Whey choco granola

Lees meer >

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.