Retourneren

Je hebt altijd het recht om een product binnen 14 dagen als retour bij ons aan te melden. Meld het retour aan bij onze klantenservice om een retourlabel te ontvangen. 

Gaat het om een voedingssupplement? Deze kan alleen ongeopend,mét seal/folie (binnen,- en buitenkant) en een onbeschadigd verpakking worden geretourneerd. 

Wij gaan over tot omruiling of creditering zodra het product onbeschadigd in ons magazijn is gearriveerd.

Kosteloos retourneren

Voor onderstaande retouren hoef je geen verzendkosten te betalen:

 • Je hebt een verkeerd product ontvangen.
 • Het product is kapot geleverd.
 • Het product is over de houdbaarheidsdatum (uitgezonderd zijn aanbiedingen binnen de OP=OP met genoemde T.H.T. data)
 • Het product is binnen de garantietermijn defect gegaan.

Na het aanmelden van het retour bij onze klantenservice heb je 14 dagen het recht het product te retourneren via onderstaande mogelijkheden. House of Nutrition stuurt indien mogelijk een vervangend product. Mocht dit niet mogelijk zijn, wordt het product gecrediteerd inclusief verzendkosten en wordt het bedrag binnen 14 dagen teruggestort.

Stappen kosteloos retourneren

 1. Neem contact met ons op via +31 (0) 85 210 50 10 of via info@houseofnutrition.nl en geef de reden van retour en je ordernummer door.
 2. Indien wij akkoord gaan met de reden van retour ontvang je een verzendlabel van ons. Plak deze goed zichtbaar op het pakket.
 3. Maak een kopie van de pakbon en voeg deze in het pakket.
 4. Verpak je retour in een stevige doos, zodat deze in goede staat bij ons in Soest wordt afgeleverd.
 5. Geef je pakket vervolgens af bij een afleverpunt van Post NL naar keuze.
 6. Na ontvangst en controle van het geretourneerde product wordt het vervangende product verzonden en ontvang je een verzendbevestiging. Mocht dit niet mogelijk zijn, ontvang je een creditnota.

Retourneren op eigen kosten

Indien je je bedenkt of een vergissing hebt gemaakt, kunnen artikelen geretourneerd worden op eigen kosten. Producten kunnen geretourneerd worden, indien dit binnen 14 dagen na de aankoop is gemeld aan House of Nutrition. Je hebt daarna nogmaals 14 dagen het recht het product te retourneren via onderstaande mogelijkheden.

Stappen retourneren op eigen kosten

 1. Neem contact met ons op via +31 (0) 85 210 50 10 of via info@houseofnutrition.nl en geef de reden van retour en je ordernummer door.
 2. Indien wij akkoord gaan met de reden van retour, sturen wij je een bevestiging per mail dat het product retour gestuurd mag worden.
 3. Verpak je retour in een stevige doos, zodat deze in goede staat bij ons in Soest wordt afgeleverd.
 4. Schrijf het retouradres van House of Nutrition duidelijk zichtbaar op het pakket, een kopie van de bevestigingsmail en de pakbon in de doos, zorg dat het pakket voldoende gefrankeerd is en geef je pakket af bij een afleverpunt naar keuze.
 5. Na ontvangst en controle van de geretourneerde producten wordt het aankoopbedrag overgemaakt op je rekening, minus € 4,95 verzendkosten.

Retouradres:
House of Nutrition
Oostergracht 9
3763LX Soest
Nederland

Niet thuis? Pakket gaat naar een ophaalpunt

Ben jij niet thuis en kan jouw pakket ook niet bij de buren worden afgeleverd? Dan brengt DHL deze naar een afleverpunt bij jou in de buurt. Houd je mail goed in de gaten. DHL gooit namelijk geen fysieke kaartjes meer in jouw brievenbus, maar informeert dit via de mail waar het afleverpunt zich bevindt en wanneer je jouw pakket daar kan afhalen. Let op! Het pakket blijft 7 dagen bij het ophaalpunt liggen daarna komt het retour naar House of Nutrition. Dus op tijd ophalen!

DHL SDD werkt niet met ophaalpunten maar probeert de zending de volgende dag nog een keer te leveren. Je kan op de Track & Trace pagina van DHL SDD je adres wijzigen. Neem contact op met DHL SDD (kan alleen via de chat via de Track & Trace pagina) als je pakket toch op een andere dag geleverd moet worden.  

Aandachtspunten:

 • Bewaar altijd het verzendbewijs met de Track & Trace code.
 • OP=OP, Laatste kans, aanbiedingsproducten met een T.H.T. datum zoals vermeld op de webshop kunnen niet worden geretourneerd. Sportkleding in de aanbieding wordt ook niet geruild of terug genomen. 
 • Betaalverplichting zoals o.a. bij Afterpay blijft te allen tijde bestaan.

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.