Filters

Sport & Fitness accessoires
Inhoud per fles
Maat
Materiaal
Merken

Sport & Fitness accessoires

Lees meer over sport & fitness accessoires...

Sport & Fitness accessoires nodig? House of Nutrition heeft alles in huis om het sporten en het bereiden van een shake, het meenemen van jouw favoriete sportdrank, tot het bewaren van pillen of capsules, een stuk makkelijker te maken. Naast dat sport & fitness accessoires je training comfortabeler maken, zorgen ze ook voor die professionele uitstraling waar je mee gezien mag worden. Lees meer...

House of Nutrition - Sports Towel
Sports TowelHouse of Nutrition
14,90
M Double You - Iron Grips
Iron GripsM Double You
18,95 16,50
M Double You - Leather Belt
Leather BeltM Double You
24,95 21,70
M Double You - Professional Grip
Professional GripM Double You
17,95 15,60
First Class Nutrition - Training belt
Training beltFirst Class Nutrition
19,25 16,75
First Class Nutrition - Gloves Wrist Wraps
Gloves Wrist WrapsFirst Class Nutrition
16,95 14,75
M Double You - Super Grip Gloves
Super Grip GlovesM Double You
17,95 15,60
First Class Nutrition - Knee Bandages
Knee BandagesFirst Class Nutrition
19,95 17,35
M Double You - Heavy PowerBelt
Heavy PowerBeltM Double You
37,95 33,00
Performance Sports Nutrition - Shaker 700 ml
Shaker 700 mlPerformance Sports Nutrition
5,95
House of Nutrition - Traveller Shaker
Traveller ShakerHouse of Nutrition
6,75
House of Nutrition - Shaker
ShakerHouse of Nutrition
5,95
Scitec Nutrition - Traveller Shaker
Traveller ShakerScitec Nutrition
7,50 7,15
MDY-Gear - Workout Gloves WW
Workout Gloves WWMDY-Gear
14,95
MDY-Gear - Training Gloves
Training GlovesMDY-Gear
14,75
MDY-Gear - Fitness Gloves
Fitness GlovesMDY-Gear
14,90
MDY-Gear - Power Straps
Power StrapsMDY-Gear
9,95
MDY-Gear - Power Straps Neoprene
Power Straps NeopreneMDY-Gear
9,95
MDY-Gear - Waist Trimmer
Waist TrimmerMDY-Gear
16,95
MDY-Gear - Power Belt
Power BeltMDY-Gear
18,95
MDY-Gear - Ultimate Grip
Ultimate GripMDY-Gear
14,75
MDY-Gear - Wrist Wraps Neoprene
Wrist Wraps NeopreneMDY-Gear
10,95
MDY-Gear - Knee Wraps
Knee WrapsMDY-Gear
19,95
Scitec Nutrition - Water Jug / Bottle
Water Jug / BottleScitec Nutrition
14,99 14,25
MDY-Gear - Grip Pads Ladies
Grip Pads LadiesMDY-Gear
12,50
Scitec Nutrition - Shaker 700 ml
Shaker 700 mlScitec Nutrition
5,95
Scitec Nutrition - Neon Shaker
Neon ShakerScitec Nutrition
5,95

Sport & Fitness accessoires nodig? House of Nutrition heeft alles in huis om het sporten en het bereiden van een shake, het meenemen van jouw favoriete sportdrank, tot het bewaren van pillen of capsules, een stuk makkelijker te maken. Naast dat sport & fitness accessoires je training comfortabeler maken, zorgen ze ook voor die professionele uitstraling waar je mee gezien mag worden.

Een ruim assortiment sport & fitness accessoires bij House of Nutrition

Bij fitness accessoires kan je denken aan een shakebeker, bidon, fitness/workout handschoenen, grips, wraps, straps, riemen, pillendoosjes en springtouwen. Als je lekker bezig bent in de sportschool dan loop je soms tegen een paar problemen aan. Door het zweten verlies je soms de grip of als je heel fanatiek bent, krijg je last van je handen. Blaren zijn dan bijna niet te vermijden. Dit gebeurd niet als je de kwalitatief hoogstaande fitness accessoires van House of Nutrition koopt. Goede fitness handschoenen mogen eigenlijk niet ontbreken als je lekker wilt trainen. Handschoenen zorgen weer voor een betere grip, beschermen de handen bij een intensieve training en kunnen je extra polsondersteuning geven. Knee wraps ondersteunen weer de knieën. Ook de wraps zijn super handig. De profs onder ons weten dat natuurlijk al lang maar dat is bij de doorsnee sportschool bezoeker niet zo vanzelfsprekend.

De warming-up doe je met een goed springtouw

Een goede warming-up is ook belangrijk als je er flink tegenaan wilt gaan. Met onze professionele springtouwen ben je zo warm. Wat zo mooi is aan een springtouw is dat je gelijk bezig bent. Wat wil je nog meer. Waar je ook niet bang voor hoeft te zijn is dat er opeens een handvat los schiet en het touw je neus raakt. Fitness accessoires kan je dus gebruiken om zwaarder en beter te trainen. Super handig dus omdat jij die lat hierdoor steeds hoger kan leggen!

Goede sport en fitness accessoires maken jou leven makkelijker

Snelheid en comfort is ook belangrijk om je prestaties te verhogen. Zelfs die digitale weeglepel mag niet ontbreken. Heel handig als je afgepast poeder moet doseren om die heerlijke shake te maken. Geen gerommel meer met losse keukenweegschalen. Gewoon scheppen uit de pot en weten hoeveel je hebt gedoseerd. Handig en bespaart tijd. Geen gemors of weer iets extra's moeten afwassen. Zo is het vaak met onze fitness accessoires. Allemaal ontworpen om jouw sportieve leven een stuk makkelijker te maken. Alle producten van House of Nutrition zijn heel goed getest en hebben een lange levensduur en zijn van een zeer goede kwaliteit.

Shakebekers, pillendoosjes, weeglepels

Naast alle fitness accessoires die je training verbeteren heeft House of Nutrition dus ook de juiste accessoires voor jouw shakes en dranken. Handige shakebekers mogen dan eigenlijk niet ontbreken in jouw fitness accessoires - verzameling. De altijd goed afsluitbare shakebekers zijn gemaakt van hoogwaardige grondstoffen die natuurlijk BPA vrij zijn en zo de afwasmachine en magnetron in kunnen. Wat ook zeer handig is dat je de bekers in kunt vriezen. Zo maak je bijvoorbeeld alvast jouw shakes voor een hele week klaar. Er zijn zelfs bekers met unieke compartimenten om poeders en/of pillen in te bewaren. En natuurlijk hebben we naast shakebekers nog meer accessoires zoals pillendoosjes voor de capsules en zelfs dus ook die weeglepel zodat je de poeder secuur en snel af te kan meten. Geen excuses meer en knallen met die hap!

Fitness accessoires van de hoogste kwaliteit

Zorg dat jij tijdens de training het beste uit jezelf haalt met behulp van de fitness accessoires van House of Nutrition. Onze fitness accessoires bestaan uitsluitend uit de meest kwalitatief hoogwaardige materialen. Wij van House of Nutrition hebben merken onder onze hoede die al bijna 35 jaar specialist zijn op het gebied van Sport & Fitness Accessoires. Start Here, End Stronger. 

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.