Filters

Sportdranken
Gewicht
Merken
Smaken
Vorm

Isotone dranken

Lees meer over isotone dranken...

Ben jij geregeld urenlang aan het sporten? Hou je bijvoorbeeld van lange afstanden zwemmen, heel de zondag op pad met de racefiets, lange sessies in de sportschool, zware voetbalwedstrijden of ben jij een echte marathon- of misschien zelfs ultraloper? Dan weet je hoe belangrijk het is om tijdens het sporten voor de juiste voedingssupplementen te gaan! Tijdens het sporten verlies je onwijs veel vocht en zout. Om ervoor te zorgen dat je lichaam niet uitgedroogd raakt en je voldoende energie behoudt, moet je dit vocht- en zouttekort weer aanvullen. Sportdranken zijn hiervoor de ideale oplossing. Met name de Isotone sportdranken zijn onwijs populair onder (duur)sporters. Benieuwd of dit iets voor jou is? Wij vertellen je er graag meer over! Lees meer...

MP3 Drinks - Isotonic sportdrank (12-pack)
Isotonic sportdrank (12-pack)MP3 Drinks
19,90
First Class Nutrition - E-Lyte Drink
E-Lyte DrinkFirst Class Nutrition
14,90 12,65

Ben jij geregeld urenlang aan het sporten? Hou je bijvoorbeeld van lange afstanden zwemmen, heel de zondag op pad met de racefiets, lange sessies in de sportschool, zware voetbalwedstrijden of ben jij een echte marathon- of misschien zelfs ultraloper? Dan weet je hoe belangrijk het is om tijdens het sporten voor de juiste voedingssupplementen te gaan! Tijdens het sporten verlies je onwijs veel vocht en zout. Om ervoor te zorgen dat je lichaam niet uitgedroogd raakt en je voldoende energie behoudt, moet je dit vocht- en zouttekort weer aanvullen. Sportdranken zijn hiervoor de ideale oplossing. Met name de Isotone sportdranken zijn onwijs populair onder (duur)sporters. Benieuwd of dit iets voor jou is? Wij vertellen je er graag meer over!

Isotone drank en osmolaliteit

Er zijn drie verschillende soorten sportdranken. Dit zijn de isotone, hypotone en hypertone dranken. Met name de eerste twee zijn welbekend in de sportwereld. Het verschil tussen deze drie dranken heeft te maken met de verhouding water, vitamines, koolhydraten en zouten. Een isotoon sportdrank bevat ongeveer dezelfde concentratie aan deeltjes als lichaamsvocht bevat. Deze dichtheid wordt ook wel de osmolaliteit genoemd. Dranken met een lage osmolaliteit worden sneller opgenomen dan dranken met een hoge osmolaliteit. De isotone sportdranken zitten hier precies tussenin. Hierdoor wordt de drank enerzijds makkelijk opgenomen door het lichaam en anderzijds haalt je lichaam er voldoende voedingsstoffen uit, meer dan bij bijvoorbeeld een hypotone sportdrank. Dit zorgt voor een ideale combinatie voor (duur)sporters.

Een isotonic sports drink en je kan weer!

De isotonic drinks zijn in staat om mineralen en voedingsstoffen sneller in balans te brengen tijdens een intensieve training of misschien zelfs een wedstrijd. Snelle suikers en de juiste hoeveelheid mineralen en vocht zorgen voor de energieke werking van de isotone sportdranken. In tegenstelling tot hypertone dranken, waarbij je kunt denken aan vruchtensappen, frisdranken en energiedranken, wordt isotone vloeistof sneller opgenomen zodat jij weer aan de bak kunt!

Isotone drank van topmerken

Wij beschikken over isotonische dranken van verschillende topmerken. Isotonische dranken zijn verkrijgbaar in poedervorm, maar ook als isotone vloeistof: kant en klaar in een flesje om zo mee te nemen! Zo beschikken wij over de Isodrinx van Nutrend, verkrijgbaar in vier heerlijke smaken en ready to drink,maar ook over Isodrink vanPerformance Sports Nutrition. Dit is een uitstekende en frisse isotone drank die je lichaam tijdens een zware training een goede dosis energie geeft. Deze Isodrink maak je gemakkelijk aan met water.

Sportdranken van House of Nutrition

Wij van House of Nutrition beschikken over diverse soorten sportdranken. Het hangt van je sportdoelen en behoefte af welke drank het meest geschikt is om jou te helpen bij het bereiken van je sportprestaties. Zo zijn de isotone dranken met name populair onder duursporters en zijn onze eiwitshakes juist onmisbaar in de fitness en krachtsport wereld. Ook vind je bij ons lichtere sportdranken zoals vitamine water voor de lekker dorst; water met toegevoegde vitaminen en een fruitsmaak, maar ook carb-chargers voor de echte fanatiekelingen. Ben je benieuwd wat voor jou de beste keuze is? Neem contact met ons op via info@houseofnutrition.be en wij helpen je graag verder! Met meer dan 35 jaar ervaring hebben wij de beste kennis in huis om jou te adviseren.

Isotone sportdrank kopen

Heb je de geschikte isotone drank gevonden? Het bestellen van een isotonic sports drink kan makkelijk en snel bij House of Nutrition! Zet je hardloopschoenen of racefiets daarom maar vast klaar, met dat beetje extra hulp van een isotone sportdrank haal jij namelijk alles uit je volgende training of wedstrijd!

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.