0 Artikelen in winkelwagen
voor een totaal van € 0,00 view Checkout
Performance Nutrition THE BOMB 300 gram crazy punch
Print Product
€ 20,90
please-select-all-types

Pomp to the max!


The Bomb bevat een weloverwogen combinatie van drie belangrijke componenten: L-Arginine, Beta-Alanine en Kre-Alkalyn. L-Arginine, een semi-essentieel aminozuur, is een voorloper van stikstofmonoxide en zorgt voor een betere bloedcirculatie en meer zuurstof, zodat je harder kan trainen en je lichaam sneller meer spiermassa kan ontwikkelen.


Langer door trainen!

De aanlevering van voedingsstoffen en het verwijderen van afvalstoffen zal ook verbeteren. Beta-alanine verlaagt melkzuurvorming waardoor je langer kan door trainen zonder te verzuren. Het vertraagt __uitputting en is bovendien een natuurlijke antioxidant, die het herstel van je spieren zal verbeteren. Kre-Alkalyn is een gebufferde vorm van creatine.


Grotere spiermassa

Grotere concentraties van creatine in de spieren verbeteren de prestaties en vergroten je spiermassa. Langer en meer explosief trainen wordt vanzelfsprekend bij The Bomb! En in tegenstelling tot andere 'pump'-producten, zal The Bomb je slaap niet storen.gebruiksaanwijzingen
Waarschuwingen
Allergenen
Nutritionele waarde per
Ingrediënten
The Bomb van Performance ingredi?nten:

Maltodextrine, creatine monohydraat (Kre-alkalyn¨), beta-alanine, L-arginine, dextrose, L-tyrosine, antiklontermiddel (siliciumdioxide), voedingszuur (citroenzuur), aroma, guarana (Paullinia cupana), zoetstof (sucralose), vitamine B3 (nicotinamide), taurine, kleurstof (Ponceau 4R).
The Bomb van Performance voedingswaarden:Per dosis 25 g
calorie?n272,35 kJ / 65 kcal
eiwit0,1 g
koolhydraten13,5 g
lipiden0,1 g
Vitamine B3 / PP (niacine)45 mg (281%)
L-Arginine0,0025 g
L-Tyrosine0.83 g
taurine40 mg
L-Alanine0,0033 g

Gebruiksaanwijzing: meng per dag ongeveer 30 minuten voor de training 25 g met 300 ml drank naar keuze.

reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit product gegeven