The Bomb is de ultieme pre-workout formule die de productie van stikstofoxide stimuleert om een maximale pomp te waarborgen.

  • Combinatie van L-Arginine, Beta-Alanine en Kre-Alkalyn
  • Langer trainen zonder te verzuren en bevordert je herstel
  • Verbetert je prestaties
  • Zonder verstoring van je nachtrust

19,90
Beschrijving

Pomp to the max!

The Bomb bevat een combinatie van drie belangrijke componenten: L-Arginine, Beta-Alanine en Kre-Alkalyn. L-Arginine, een semi-essentieel aminozuur, is een voorloper van stikstofmonoxide en zorgt voor een betere bloedcirculatie en meer zuurstof, zodat je harder kan trainen en je lichaam sneller meer spiermassa kan ontwikkelen.


Langer door trainen!

De aanlevering van voedingsstoffen en het verwijderen van afvalstoffen zal ook verbeteren. Beta-alanine verlaagt melkzuurvorming waardoor je langer kan door trainen zonder te verzuren. Het vertraagt uitputting en is bovendien een natuurlijke antioxidant, die het herstel van je spieren zal verbeteren. Kre-Alkalyn is een gebufferde vorm van creatine.


Grotere spiermassa

Grotere concentraties van creatine in de spieren verbeteren de prestaties en vergroten je spiermassa. Langer en meer explosief trainen wordt vanzelfsprekend bij The Bomb! En in tegenstelling tot andere 'pump'-producten, zal The Bomb je slaap niet storen.

Voedingswaarde

The Bomb van Performance voedingswaarden: 

Per dosis 25 g
calorieën272,35 kJ / 65 kcal
eiwit0,1 g
koolhydraten13,5 g
lipiden0,1 g
Vitamine B3 / PP (niacine)45 mg (281%)
L-Arginine0,0025 g
L-Tyrosine0.83 g
taurine40 mg
L-Alanine0,0033 g
Ingrediënten
The Bomb van Performance ingrediënten: Maltodextrine, creatine monohydraat (Kre-alkalyn®), beta-alanine, L-arginine, dextrose, L-tyrosine, antiklontermiddel (siliciumdioxide), voedingszuur (citroenzuur), aroma, guarana (Paullinia cupana), zoetstof (sucralose), vitamine B3 (nicotinamide), taurine, kleurstof (Ponceau 4R).
Gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing: meng per dag ongeveer 30 minuten voor de training 25 g met 300 ml drank naar keuze.

The Bomb Pre-Workout

Performance Sports Nutrition

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.