0 Artikelen in winkelwagen
voor een totaal van € 0,00 view Checkout
Performance Nutrition Ultra Pure Creatine Monohydrate 300 gram
Print Product
€ 10,90
please-select-all-types

Vergroot je spierkracht en spiermassa!


Zoek je de meest zuivere en fijnste vorm van creatine monohydraat? Kies dan de Creatine Monohydrate van Performance want deze bevat advanced ultrapure creatine namelijk het gepatenteerde Creapure¨.


Creatine zorgt dat je lichaam snel energie heeft

Om je lichaam snel energie te kunnen laten produceren is creatine uitermate geschikt. Hierdoor kan je vaker, zwaarder en langer trainen.

Dit zorgt natuurlijk voor snellere resultaten. Creatine vergroot de eiwitsynthese door water in je spiercellen te trekken. Hierdoor krijg je een boost aan energie. Het is dan ook uitermate geschikt en slim om te gebruiken bij korte explosieve, intensieve oefeningen of trainingen. Denk aan sprinten of gewichtstrainingen etc. Het wordt echter ook meer en meer gebruikt door duursporters.


Vaker, zwaarder en langer trainen

Door Advanced Ultra Pure Creatine kun je vaker, zwaarder en langer trainen hierdoor verhoogt het (in)direct explosieve (maximale) spierkracht en spiermassa. Het helpt je spieren sneller te herstellen na een zware fysieke inspanning. Het is ideaal tijdens de opbouwfase.gebruiksaanwijzingen
Gebruik: neem gedurende 10 dagen 5 x 5g PERFORMANCE Creatine verdeeld over de dag.
Onderhoud: Neem 10g voor de inspanning. Het poeder oplossen in 200ml fruitsap.

Het is belangrijk tijdens de laadfase de trainingsintensiteit geleidelijk te verhogen. De toename in spiermassa en -kracht kan atleten het gevoel geven dat ze snel meer en zwaarder kunnen trainen. Ligamenten en pezen moeten echter ook de tijd krijgen om zich aan te passen aan de verhoogde spierkracht.
Waarschuwingen
Allergenen
Nutritionele waarde per
Ingrediënten
Creatine van Performance ingredienten:
Creatine monohydraat (Creapure).

 

 
GEAVANCEERDE ULTRA ZUIVERE CREATINE
/ dag
Creatine (Creapure¨)3g

 

reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit product gegeven