VERZENDEN EN BEZORGEN

Bij House of Nutrition is bestellen heel eenvoudig. We bezorgen op verschillende manieren en gaan uiterst zorgvuldig met jouw bestelling om. Goed verpakt, altijd een extraatje en op tijd verwerkt.

NEDERLAND & BELGIË

Maandag t/m vrijdag
BestellingBestelling geplaatst tussenGeleverdTot €40,-Boven €40,-
DHLMa. t/m vrij.
tot 15:30 uur
volgende werkdag tussen 8:00 en 20:00 uur€4,95gratis
Zaterdag en zondag
BestellingBestellingen geplaatstTot €40,-Boven €40,-
DHL: levering dinsdagVr. t/m zo.
17:00 - 23:59 uur
Dinsdag tussen 8:00 en 20:00 uur€4,95gratis


Bestel je op maandag tot en met vrijdag voor 15:30 uur dan wordt de bestelling dezelfde werkdag nog verzonden met DHL. Na 17.00 uur ontvang je van ons een track & trace code waarmee je jouw pakket kan volgen.

Voor bestellingen tot €40,00 vragen wij €4,95 als bijdrage, boven de €40,00 euro wordt de bestelling gratis bezorgd.

Mogelijkheden na verzending?
Zodra het pakket is overgedragen voor verzending aan DHL heeft House of Nutrition er geen controle meer over. DHL is vanaf dat moment verantwoordelijk voor jouw pakket. We kunnen dus geen verzendmoment aanpassen of de bezorgdag uitstellen e.d. Tijdens het bestellen kan je zelf aangeven welke dag het beste voor jou uitkomt. Wij hebben ook geen invloed op de snelheid van bezorgen.

Niet thuis?
Wanneer je op het moment van bezorging niet thuis bent wordt je pakket afgeleverd bij een DHL afhaalpunt bij jou in de buurt of bij de buren. DHL laat geen kaartje meer achter. Je wordt voortaan alleen via de mail of DHL App op de hoogte gehouden van de status van je pakket. Ook via de Track & Trace kan je het pakket volgen. Als het pakket bij de buren is bezorgd kan je ook deze informatie daar vinden. Neem je ID of paspoort mee om je te legitimeren wanneer je het pakket gaat ophalen bij het DHL afhaalpunt. Je bestelling blijft 7 dagen op het DHL afhaalpunt liggen. Daarna komt deze retour naar House of Nutrition.

Niet bezorgd? Melden binnen 14 dagen.
Pakketten moeten binnen de gestelde tijd worden bezorgd. DHL max. 2 dagen. Weekenden uitgezonderd. Pakketten die niet binnen de gestelde termijn worden geleverd moeten binnen 14 dagen, per mail, worden gemeld door de ontvanger. Er kan na 14 dagen geen onderzoek worden gestart door de vervoerders en het is dan niet meer mogelijk een zending te achterhalen. Wordt de melding niet binnen 14 dagen per mail gemeld (info@houseofnutrition.nl) dan neemt House of Nutrition deze niet meer aan en wordt er niet opnieuw verstuurd of terugbetaald.


Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.